tirsdag, august 07, 2007

Tirsdagskveld.

Eg fekk beskjed av Malin at eg måtte blogge litt... Det har ikkje skjedd så mykje nytt så då får eg vise eit par bilder. Eg har lasta ned Picasa bilderedigeringsprogram, og har gått litt amok i bildene mine. Det øverste er av ei rose ifra hagen som eg har fiksa litt på. Bildet under er av Marie, som eg også har fiksa litt på. Eg synest svart kvitt bilder er så flott.

Elles har eg ikkje gjort så mykje verken i går eller i dag. I går var eg ein tur til by`n og handla litt og bytta noko. Det var salg så eg kom heim med både kler og sko.
Til helga skal eg og mannen til Stavanger på kjærestetur. Bent sine to søstre og mi Malin bur der i by`n, så det vert kjekt. Me får berre håpe at veret vert litt betre. I går var det strålande sol og knallvarmt, men i ettermiddag kom regnet igjen.
......som den eine rogalendingen sa til den andre;
....såg du solå i går?
....ja, herregud så eg stokk!!!

12 kommentarer:

Anonym sa...

Du har vore skikkeleg produktiv. Vart det bra salg på marknaden?
Håper dokke får fint vær i Stavanger. God tur:0)

elin1976 sa...

Ha ha ha ha ha ha den vitsen hørte eg i går i radioen. Det er så sant så sant. Det er litt sånn her. Du blir jo redd når det der fenomenet fiser seg på himmelen. Gikk tur i ettermiddag i regnet, eg tror eg ikke overdrive når jeg sier at det tross regn var ca 500 mennesker som forlot kongeparken søkk våte. Hadde ALDRI gått der i det været. Prinsessa har alltid to turer i løpet av året. En på sommeren og så drar vi dit før jul. Da steller de til hele parken med lys og skikkelig julestemning. Ungene kan lage pepperkaker, julegaver, hoppe i høyet, spiser julesnop, treffe nissen og kjøre karuseller. Selv om hun er 10 har det lisom blitt en tradisjon av vi reiser dit.
så vi må dit i år også.
Kos deg i stavanger. Skal innover på Kvadrat på lørdag for å se om jeg finner laper till stua. Hater egentlig å gå der på lørdager for det er så mye folk at man holder på å bli sprø. Kos dere i byen. Klem fra Elin:O)

Kristi sa...

Hei Hilde!!
Så töffe bilda ble, eg hadde fått tips om dette programmet, tror eg må pröve meg eg og.....
Kos deg på kjærestetur, det fortjener du!!
Klem heile veien fra Island
Kristi

9na sa...

Veldig fine bilder! Og enig med Lykkelene, flotte ting du lagde til markedet! Apropos vits; "det var to snegler som møtte hverandre og den ene hadde blåveis. Hva har du gjort?, sa den andre. Å, jeg bare gikk hjem forlede, sa den uheldige, og plutselig *popp* så spratt en sopp opp av bakken foran meg!", eller Cattas yndlingsvits; "de var to bademadrasser som var ute og svømte, og plutselig sa den ene Pass opp, der kommer det en sverdfissssss...!"

Marie sa...

Nydelege bilete. God tur til Stavanger :o)

Malin sa...

Glede meg te du komme:)
Å eg ska kryssa fingrane for fint ver;)
Klem

Marie sa...

Er Picasa lett å bruke? For ein amatør altså?

Anonym sa...

Så fine bildene dine ble i Picasa! Sorthvitt er kjempefint synes jeg også! Jeg har lyst til å ha bare det på veggene i stua, og hm... det blir nok det etter hvert ja :)

Ha en fin kveld! Vi skal på kino og se på The Simpsons, jeg gleder meg :)))

@afjo72 sa...

Hehe - den vitsen passer fint i småbyen også!! :o)))

Lekre bilder du har tryllet frem. Må visst også få sett nærmere på Picasa...

Hvordan gikk salget til slutt på messa da?? *spent, spent*

Ha en super dag, og goood tur til Stavanger!!

Silkeline sa...

Hei Hilde! så flotte bildene dine ble! Du er flink med bilder du....:)
Ha en flott kjærestetur til Stavanger! Håper værgudene er på deres side:):)
Ha en flott dag!

Petunia sa...

God helg til deg fra (en for en gang skyld solfylt) Bergen... Dette kan være siste rest av sommer...eller kanskje sommeren som begynner. Det er jo lov å håpe:-)

åsemor sa...

Hei Hilde, det var så koselig å være innom deg igjen! Artig med Picasa, da går timene fort når en "leker" med bildene, kjempefint blir det å. Så mange fine smykker du har laget til messa, likte spesielt godt veskene din.Det ble vel bra salg kan jeg tenke meg. Kan så levende se for meg 50 åringen i shorts, sexy med sokker i sandalene :)
Ha ei fin uke!