fredag, august 03, 2007

Fredagsbetraktninger fra ein marknad....

Eg har nå sete to dagar på Etnemarknaden der eg har ting som eg har laga for salg. Det har vore to hendelsesrike dagar. Eg har seld godt, og er fornøgd så langt. Nå er det berre laurdag og søndag igjen....På bildet under kan de sjå litt av det eg har utstillt, akrylmalerier, smykker og vesker. (bildet vart litt mørkt, men om du klikkar på det så blir det større). Det er lange dagar å sitje der på utstilling, ja, eg føler meg litt på utstilling, eg og. Fra kl 10.00 til 19.30. Eg er ikkje laga for å sitje i ro, og det kom eg på etter 4 timar. Det er derfor eg er så sjelden med på sånt, men det hadde eg visst gløymt ut. Men for å ha sagt det; det er kjekt og eg gjere det heilt av eigen vilje. Berre sånn at dåke ikkje skal synast at eg syte og klagar, altså.
I dag har folk vore i "kikke og plukke på ting" humør, så salget har ikkje tatt heilt av i dag. Det er mykje snåle folk som kjem valsande innom. Eg får mange kommentarar der eg sitter, så som; "Ja ha, e det du så sete her ?", " E de du så mala desse bildene?", " Koffer mala du ikkje fjes på di ?" "Har du ikkje syster di med deg ?" " Har du laga alt detta?????" "E de deg sjøl du har mala, elle?" og så videre. Så då smiler eg og nikkar og jattar med.
Eg har hatt god tid til å studere alle som går forbi, og det er ganske interessant. Eg har studert kva dei har på seg fra topp til tå, hårfrisyre, vesker, ryggsekker, briller og korleis dei snakkar.
Konklusjonen på ein gjennomsnittsmann som har vore innom er; Mann i 50 års alderen, lettare skummamelk farga hud, iført knelang shorts med rutete skjorta oppi, har svarte sokkar i sandalene, og går rundt lettare fortvila over handlevillig kone, og tvihelde på lommaboka. Yess, der har du an:o) hehe.

På ein marknad er det mykje fint ein kan kjøpe, (og litt stygt og). Eg kom over nokre ting som går i kategorien *har ikkje bruk for, men må ha*
Eg er svak for keramikk, og her fann eg litt. På bildet over er det eit brett med keramikk knappar *fine*

Nydeleg krus kan ein ikkje få for mange av. På dette står det "Fyll hjertet med glede",


Dette må vere verdens skjønnaste smykke, og det er mitt til odel og eige.
Tenk å finne eit hjerteforma keramikk smykke med englar på!!!
Det er fantastisk fint *Me loves*
Så nå koser eg meg aleine hima, Marie er reist til søskenbarnet sitt, og mannen i huset er på fisketur med fiskaklubben "Otard".
Dei skal ha årsmøte og middag i kveld. Damer ingen adgang, basta!!!
Skikkeleg seriøse greier. Dei må ha turane og møtene sine laaaaangt fra folk for det er ein høglytt gjeng på 8 mannfolk, i sin beste alder.
Eg har trykt i meg ein pose med smågodt og skal snart legge meg. Tenk at ein kan bli så ufatteleg sliten av å sitte heilt i ro i mange timar....5 kommentarer:

Malin sa...

Hei Mammo:)

Så kjekt at du selge::) Tvilte kje på de uansett då..hihi
Å de ser kjempe fint ut:) Lykke te resten av marknaden!!!!
Klem

elin1976 sa...

Du er ikke sann. Sitter her å ler. Men du har rett når man står slike steder så legger man merke til alle de rare menneskene som finnes. Jeg står på butikk og jeg kan låve deg at det er mye rar.
Som den mannen som alltid kommer for å prøve bukser hos oss( har gjrt 4 ganger nå men da ga vi beskjed) Hver gang han har kommet inn i prøverommet stikker han hodet ut og såør" dere har vel ikke en truse jeg kan låne til å ha under buksen?" iiiiiiiiiiiik. Æsj og fysj og dobbelt æsj!
Folk er rare.

Mannen min er også på fisketur. Han rinte i dag da var de søkkings bløte og alle klære hadde blitt våte. Så nå gikk de der å frøs.... Men herregud da mann gå de 100 meterene opp til huset til søsteren min å lån klær da!!!! å....ja det kunne de jo. Begynte å le.
Fikk inntrykk at de rett å slett hadde glemt at de ligger på jordet på min søsters gård.
Mannfolk! Vi jentene sitter her å ser på Olsen banden. Ganske kult faktisk. Ha en fin kveld. Klem fra Elin:O)

Elisabeth Augusta sa...

Så utrolig fine vesker du har sydd. Kjekk blogg - jeg skal følge med videre.

Malin sa...

Blogga litt nå;)

Anonym sa...

Takk! Har brukt picasa, ja. Driv og prøver meg litt på Adobe, men er ikkje heilt reser endå. Men veldig kjekt å holde på med. Faren er at timane går, og lite anna blir gjordt...
Så bra at du solgte godt:0)

Hjertesmykket var kjempesøtt!