mandag, august 13, 2007

Helgatankar...

Helga har vore travel, men veldig koseleg og kjekk. Torsdagskvelden tok me og eit vennepar turen til Haugesund på Sildajazz`n. Det var jo så fint og varmt vèr, butikkane i by`n hadde ope til 24, og det var folk og tappekranar over heile kaien....

Fredagsmorgon kjørte eg (merkeleg), oss to til Stavanger, der me skulle tilbringe helga ilag med søstrene og svogeren til min bedre halvdel. Begge søstrene hans bur i nærleiken av kvarandre + at kjæresten til Malin bur (og ho) i same gata. Dermed så vart det veldig sosialt, med god mat og drikke både fredags- og laurdagskvelden. Sissel, eldste søster til mannen, har hunden Akela (bildet over), og ho hadde same veka vore til dyrlege og sterilisert henne. Dermed måtte ho gå med "frakk" på seg for ikkje å slikke i operasjonssåret på magen. Ho er så snill og god den hunden, og ville helst ligge i sofa`n og kose med oss.
På laurdagen var me ein tur nedi by`n, fordi eg hadde høyrt om eit marked som var på Nytorget kvar laurdag. Det var masse boder der butikkar og private selde gamle ting og tang. Eg fann noko som eg ikkje kan vise enno fordi det er ein bursdagspresang, og ein liten karaffel til 30 kr. Det var masse fint både billig og dyrt, og verdt turen innom. Eg elskar å kikke og rote i gamle saker og ting *tjihi*
Me storkoste oss, men det var likevel godt å komme heim igjen på søndagskvelden til Rasmuspusen.

Flottaste pusekatten som finns, heilt objektivt sett altså:o)

Nydelege poter, mjuke og go`.Ute er sommarblomane begynt og haustast, og i morgon startar skulen opp igjen. Eg veit ikkje om eg har fortald at eg skal ta eit årsstudium i kunst og handverk dette året, men det skal eg altså. Det startar i morgon på høgskulen Stord/Haugesund på Stord. Dette gjer eg nå medan eg har permisjon fra Høgskulen i Telemark. Eg gler meg, og ser fram til å komme igang. Eg skal kjøre att og fram til skulen, og det blir noko heilt anna enn å vekependle slik eg gjorde sist skuleår. Nå er eg heime kvar kveld og kan ha eit normalt familieliv.Så i morgon kl 10 er eg skulejente igjen:o) Hehe.

Dette er karaffelen eg kjøpte på markedet, liten og søt, ikkje sant:o)
Nå skal eg ut å gå meg ein tur, Marie er med faren i bursdag til onkelen, og mannen i huset er på fotballkamp:o)
Ha ein finfin kveld, og TUSEN takk for koselege kommentarar!!!!


9 kommentarer:

Marie sa...

Koseleg innlegg. Nydeleg katt du har, men min er jo sjølvsagt finare da. Sånn objektivt sett altså :o)
Lukke til på skulen :o)

JULIEK sa...

Så utrolig nydelige bilder du har lagt inn i det siste. Kjempefine blir dem både i svarthvit og redigert : )

Anonym sa...

Nydelege bilder du har tatt:0)
Takk for hyggeleg kommentar, forresten...
Ha ei god natt!

elin1976 sa...

Så koselig det hørtes ut i stavanger(riktig nok ligger Kvadrat i Sandnes men bla bla bla he he) Har også hørt om bruktmarkedet på Nytorget men har selfølgelig aldri kommet meg ut der....he he.
Det er alltid så veldig mye folk i Stavanger på lørdagene. Hater å stå i kø. Hvis jeg reiser inn stikker jeg for det mete oppom klubbgaten på søstrene grene, Åhlens og Noa Noa. Da er det rett inn og rett ut.
Så spennende det du skal studere. Er det ikke deilig at du ikke trenger å bo borte.
Må jo føles "SÅ LETT" i forhold til tideligere.
Gleder meg til å høre hvordan din flrste skoledag har vært. he he. Hade du kjøpt ny ransel og nytt penal? he he.
Akkurat nå mens jeg skriver til deg, får jeg en telefon fra mannens søster( sjekk klokka), st hun har fått en gutt for en time siden. Asle heter han. Sånn nå er du den første utenforstående som vet om dette. he he.
Ha en fin dag. Det blir sykehusbesøk på oss igjen i dag. Klem fra Elin:O)

Anonym sa...

Så fint innlegg og du, jeg er helt enig med deg, katten din er kjempeskjønn :) Jeg har ikke pus, så jeg kan si det ... at han er verdens fiiiiiiiiineste :) Ikke sant? :) Ha en fin dag!

åsemor sa...

Skikkelig sjarmis pusen din, det er iallefall skikkert :)Ser på bildene dine at du koser deg med picasa,fine bilder tar du også.
Lykke til med nytt skoleår :)

Anonym sa...

Bildene dine er kjempefine!! (må sjå litt nærmare på det bildeprogrammet, trur eg.. :)
Kikker litt rundt i bloggen din eg, og så kjem eg nok tilbake seinare òg :)
Ha ei fin veke, og lykke til på skulen!

Silkeline sa...

Lykke til som skolejente igjen da Hilde!:) Høres deilig ut å ikke behøve å ukependle. Å få ha kveldene hjemme med familien er verd ganske så mye vil jeg tro!Ønker deg mange flotte skoledager:)

Sol sa...

Åh så fine bilder....Dette var bilder etter mitt hjerte...Nydelige dyrefoto. Det er ikke alltid lett å fange dyrenes stemning...det kan virke enkelt,men er det ikke....