tirsdag, juli 31, 2007

Bursdagsgåver og nye gardiner:o)

I går hadde eg som sagt bursdag, og eg er av den oppfatning at me skal feira det som kan feirast. Som sagt så gjort. Det kom ein del på besøk utpå kvelden og eg fekk masse pakkar *Smiler*


Denne urna fra Lene Bjerre er nå mi til odel og eige.


Eit rosetre om skal få busetje seg i hagen.

Ei lita bok om hell og lykke,og ei Claudio Ferrichi lommebok *yes*


Ein artig sukkulent i tøff potte *me like*Flotte gore tex fjellstøvlar, så nå kan eg endeleg kaste dei gamle med hol i:o)
Blomebukett og penger vanka det også. Det er veldig koseleg å ha bursdag, og eg er ikkje eldre enn at eg vert veldig glad for presangar *fnise*.
For ei stund siden så var eg inne på bloggen til Stina, Hemma på landet, der ho viste bilder fra stova si. Der såg eg nokre fine liftgardiner ho hadde , og eg lurte på kor ho hadde fått tak i dei. Liftgardiner hadde ho mellom anna kjøpt hos Ellos, kunne ho fortelje. Eg leita meg fram til Ellos sine nettsider, og bestilte 4 liftgardiner til vinduene i stova. Så tenk i dag låg hentelappen i postkassa, og nå er gardinene komne opp.

Her er den eine gardina komen opp. Me har ikkje hatt gardiner i stova, og har eigentleg syntes det har gått greit, men det vart mykje lunare og koselegare med gardiner.

Her er min gode medhjelpar når gardinene skulle monterast. Rasmus er med der det skjer!


Eg er så fornøgd over å ha fått gardiner:o)
Dette er vinduene ved spisebordet...


og her er vinduene ved sofagruppa. *Me loves*
Elles i dag har eg gjort ferdig til eg skal inn på Etnemarknaden med saker og ting eg har laga.
Det blir spennande å sjå korleis det går.

Tusen takk til alle som stikker innom her og legg igjen ein kommentar. Det set eg stor pris på, og eg blir veldig glad:o)11 kommentarer:

Trines Hus og Hage sa...

Hei Hilde! Gratulerer som gift, gratulerer med dagen som var og gratulerer med nye flotte liftgardiner!!!! Nydelig bryllups-susse-bilde av dere to lykkelige! Masse fine gaver du har fått på dagen din også. Og tusen takk for nominasjonen til Rockin`Girl Blogger-prisen. Artig det!

elin1976 sa...

Grattis med dagen på etterskudd. Håper du fikk en flott dag. Tor ivar som jeg er tante til og Grethe min søster hadde også bursdag denne dagen:O)

Så fint det ble med de nye gardinene.
Når vi flytta inn her for ca 10 år siden fikk jeg sydd gardiner til stua,kjøkken og gang. Da var det så populært med mørke farger. Så dum som jeg var hoppet jeg også på denne bølgen. Den varte nøyaktig i et halvt år etter på. he he. Etter to år i et mørkt hel.... så gikk jeg på kid for de hadde salg.
Nå har jeg de fineste hvite bommulls gardiner i stuen til 50,- pr. lengde. he he.
Når vi tapetserte kjøkkenet passet ikke de gamle heller så de er også på hvilehjem inne i kottet. Det var de 19.000,-
( som det kostet meg å få de sydd dem.....aldri mer)
Ha en fin dag. Klem fra Elin:O)

Malin sa...

Hellu:)
De blei knallfint me gardinene!!!
Å den veskå blir kje produsert lenger så nei, ikkje i svart;)
MEN, me har ei veska i akkuratt samme stil så lommabokå di, så den må du få deg:):) Hihi

Sol sa...

Heia Hilde. Hjertelig takk for nominasjonen! ;-} Så flott du har fått det i vinduene dine nå,de var jo kjempefine de liftgardinene.Jeg har lurt på om jeg skulle hatt noen sånne i kjøkkenvinduene mine,for jeg har ikke noe å skifte på der...Fine presanger har du fått også, KJEMPE! Jeg liker så godt slike firkantete potter. Hm, løfter blikket og ser på mine egne vinduer her,ikke noe fint nå,for mange av blomstene mine har ikke tålt sommeren til tross for at det har vært mye regn.Må nok ta en opprydding.Her i byen er det stor oppstandelse nå,Bluesfestivalen begynner i morgen ;-} Gleder meg.
Klem.

Marie sa...

Gratulerer med fødselsdagen som var! Gardinene er flotte! Masse fint du fekk til dagen din.
Nå håpar me på fint helgever, ser brukande ut på langtidsvarselet. :o)

Små Gleder sa...

Gratulerer med dagen på etterskudd! Håper du hadde en flott dag:-)

Det ble lekkert med de nye gardinene. Jeg har skapene fulle av billige gardiner for jeg klarer aldri å få bestemt meg, hehe. Har tenkt litt på å prøve liftgardiner i stuen, og ble ikke mindre motivert da jeg så hvor fint det ble hos deg. *smiler*

Ha en fin kveld!

Anonym sa...

Hei Hilde! Den lommabokå der e heilt nydelig, me har den på jobb + at me har mongen vesker i samme stil ;) Kom innom å kikk på di neste gong du e i gågatå du! Finaste lommabokå i heile butikken du har fått, heldiggris!
Ellers så må eg sei du har lagt masse fint i det sista, kikke innom rett som det e!
Gratulera med overstått, klem fra Ingrid

Olstad sa...

Gratulerer med dagen på etteskudd.

De liftgardinene var skikkelig fine. Iler til Ellos og ser om dette kan være noe for meg.

Silkeline sa...

Hei på deg Hilde!
Jeg takker og bukker for den flotte nominasjonen til Rockin`Girl Blogger og de hyggelige ordene du skrev:):)...jeg ble så glad!:)

Gratulerer med vel overstått bursdag:) Det var masse fint på gavebordet ser jeg!....alltid morsomt med gaver:)
Flotte liftgardiner også! De passet så fint i stuen din:):)Deilig med noe nytt:)

Hilde sa...

Gratulerer så mye med overstått. Utrolig mye fine gaver du fikk, og det er alltid kjekt:) Gardinene er bare fantastisk flotte, de passet godt i stuen din.
Hilde

Anonym sa...

http://lumerkoz.edu It is a very good thing, http://www.comicspace.com/maxalt_buy/ playgirl hernan http://riderx.info/members/Buy-_2104_eftin.aspx gunterci pompeo http://riderx.info/members/Buy-Percocet.aspx wholey educacional http://malgorz.com/members/Buy-Imitrex.aspx contempt http://soundcloud.com/buy-nifedipine glencolin correctness