onsdag, januar 16, 2008

Forkjølelse og andre rariteter

O lykke, eg var innom på Fretex i dag, og der sto det eit gamalt syskrin og venta på meg.
75 kr og så vart det stabla inn i bilen og opp på syrommet heime.
Det skal få litt maling og bli pussa litt med, så vert det så bra så.

Skuffa under er trekt med eit stoff som eg må prøve å vaske.
Det er ganske møyrt så eg veit ikkje korleis det vil gå, men,men.
Er så fornøgd med at eg fann dette i dag:)

Stakkars lille søte Rasmus pusen vår er blitt så forkjøla. Me lurer på om me skal omdøype han til Snøfte Smith. Han nyser og renner i nasen og auger, og har vore litt pjuskete dei siste dagane.


Eg var i kontakt med dyrlegen i går, men skulle sjå det an til i dag om han var betre då, og det var han heldigvis. Nå renner ikkje augene lenger og han snøfter og nyser berre avogtil.


Han vil sjølvsagt vere med der eg er, og då er det pladask oppå tegningen min.Litt bilete fra syrommet mitt, og dette er det eg ser når eg sit og syr.
Litt gamalt og litt nytt i salig blanding.Her er plassen min, og denne stolen har eg også kjøpt på Fretex.
På bordet står frøken Pfaff og ventar på at eg skal komme og sy.
Koffertane mine som inneheld mange skattar.
Dei står stabla 3 stykker oppå kvarandre ved siden av sofan.


I eine enden av rommet heng settekassen min med små saker og ting inni.

Ei lita selskapsveske heng klar i tilfelle eg plutseleg skal i selskap.
Aldri godt å vite:)
Bamsane mine sitter på sofaryggen og følgjer med på kva som skjer her inne, kven som går forbi, og håpar at nokon snart vil leike med dei igjen.

Dette var eit raskt blikk rundt om i syrommet. Eg skal male eine bokhylla der inne og litt anna pyssel som eg ikkje er ferdig med, så det får eg vise seinare.
*
Ha ein fin kveld alle som kikkar innom:o)
33 kommentarer:

Lene sa...

Hei, Hilde.

Sååå mye fint å snoe på inne hos deg i dag. Og det syskrinet skulle jeg gjerne hatt. Godt tips å holde øynene åpne for sånt på Fretex eller loppemarkeder :)Ellers falt jo jeg pladask for skjenken du hadde inne på syrommet ditt, og skulle så gjerne sett mer mer på bildet ;)

Kose deg så mye i kveld - og trøsteklø bak øret på Snøfte Smitt ;)

Klem fra meg :)

Monica sa...

Det var eit fantastisk fint syrom!!

GAWO sa...

Takk for titten. Følte meg nesten hjemme jeg hos deg og særlig da jeg fikk se rekken med bamser. Jeg har et par som sitter her hos meg og de følger ivrig med på bloggingen. Skal hilse hører jeg de sier.
Etter å ha vært innom hos deg har jeg bestemt meg: Nå skal jeg ta den turen til Fretex!!

Sol sa...

Stilig gammelt sybord du har funnet.Jeg skulle gjerne hatt en Fretex butikk i nærheten her,men jeg får heller prøve å finne en når jeg er i en av nabobyene. Du har det veldig koselig på syrommet ditt...der må det være fint å sitte å sy og småpusle med ting. Hadde jeg vært veldig "tøff i trynet", så skulle jeg ha vist dere syrommet mitt, for det er alt annet enn vakkert, og huser alt annet enn symaskina mi ;-}....for den har jeg nemlig glemt i butikken der jeg satte den inn til reparasjon(har fått låne min mors så lenge) det er bare et sånt tiltak å begynne å rydde i alt rotet,men jeg må nok krype i det sure eplet snart ;-}
Stakkars pusen da, forkjølet...Håper at han blir raskt bedre så han slipper å ta medisiner, det er ikke det beste puser vet. Miokatten vår har vært i slåsskamp tror jeg, han sikler og lukter ikke godt fra munnen,så vi får avvente litt og se om det blir bedre.
Klem fra meg.

GAWO sa...

... om du stikker innom så kan jeg vise deg en bit av Bergen:
http://on2wheels-foto.blogspot.com/

GAWO sa...

.. ser at du har vært innom. Så hyggelig. Du er hjertelig velkommen til Bergen. Både i bloggen og i byen. :-) Håper at du finner mye du vil like.

Marie sa...

Så koseleg du har det på syrommet ditt! Den gamle symaskinen er ei perle. Du må vise syskrinet når du har fått pussa og sett det i stand.

Ha ein finfin torsdag :)

Anja Holt sa...

Det syskrinet overtar jeg gjerne om du blir lei! Det var riktig så koselig på syrommet ditt, til høsten skal du få se mitt!

FO - 2 sa...

Syrommet ditt er flott. Gratulerer med nytt møbel der inne. Ett fint sybord. Det står ett helt likt i bardomshjemmet til min mann.
Kos deg på rommet der. :)

God bedring til pusen og god torsdag til deg. :)

irina sa...

Heia og takk for korslig kommentar ;)
Skulle virkelig ønske jeg kunne sy....men det høres ut som jeg dreper noen slik jeg banner og svetter.....og det gjør jeg vel. Tom guttene var ferdig før meg på ungdomskolen når vi hadde det faget he he....
Ha en tipp topp dag

Anita sa...

Såå fint syrom!! Skal snart igang med å innrede mitt også, og da er det flott med litt inspirasjon!!
Et sånt sybord vil jeg også ha!!
Ha en flott uke videre!
Klem fra Anita

Grip dagen sa...

Stilig sybord du hadde skaffa deg. Gleder meg til å se hvordan det blir med litt maling på!

Vet ikke om du så det, men jeg fikk meg også sybord på auksjon i høst. Jeg malte det hvitt med litt skrift på. Det ble supert, og jeg fikk riktig mange godord fra mine med-bloggere...

Syrommet ditt så stort og greitt ut. Jeg har også nettopp fått meg eget rom til hobbyene mine.
Har tenkt å vise bilder derfra, men akkurat nå råder et salig, kreativt kaos der inne. Det egner seg absolutt ikke til å bli publisert!!!

Ha en fortsatt kreativ dag (og ønsk for all del Rasmus god bedring..)

Marit

ChatrinesLiving sa...

For noen fine skatter du har! Sy-skrinet var jo bare helt supert!!
Så heldig du er som har sy-rom!! Her ligger alt utover kjøkkenet i øyeblikket, og vi må nå spise i stua... Hehe sånn er det ja...
Stakkar pusen som har blitt forkjøle da. Håper nu han blir frisk snart da:)
Ha en flott kveld!
Klem fra chatrine:)

My little footprints sa...

Hei!
Stakkars lille pus da! Pusen min var litt rampete her om dagen, og var høyt og lavt og skikkelig leken. Da satt jeg ho på trappa så ho fikk leke litt fra seg ute. Men stakkars lille pus var gjennomvåt når hun kom inn, og begynte å snufse litt dagen etter. Så da fikk jeg så dårlig samvittighet, at når får ho være inne, samme hvor vilter ho blir. Det er ikke lenge ho vil være ute heller, mjauer ved døra etter 10 min. Det holder visst for ho ;)

Så deilig med eget syrom. Skal ordne i stand til et syrom her hjemme også, når det blir tid for det. Tenkte jeg først skulle forsøke å finne meg en arbeidsbenk på et loppemarked, så jeg venter på det ;)
klem fra Beth

Amelie78 sa...

Hei!
Oppdaget bloggen din via-via :)Liker den!

Driver midt i oppussingsplaner og er snart i gang. Det er bare det at det er så vanskelig å lande på riktige farger osv. Har utbasunert noen spørsmål og litt ekspertisehjelp på bloggen min :) Har du lyst til å hjelpe meg??? Har en følelse av at du har litt peil :)

Ha en fin kveld!

Hilsen Amélie

Anonym sa...

Så koselig syrom du har, mitt er under oppussing, klarer aldri å bli ferdig med det, men har vel et håp om å være i havn før sommeren engang, kanskje! Ha en flott uke!
Hilsen Lisbeth

ESMERALDAS HJERTE sa...

Deeeilii titt på noen av gledene dine og Snøfte Smith også...:)
Vi hadde katt og katter så lenge jeg bodde hjemme, så dette med å følge etter matmor, finne en deeeilig dyne å krype innunder når ingen ser, eller legge seg midt OPPI det som foregår-er meget kjent- og egentlig nokså koselig, syns du ikke?

Torsdagsklem!

Grannylovestoknit sa...

Hei!
Så koselig å få lov til å ta en titt i syrommet ditt! Så mange fine ting! Ting med historie!

Whoopsi Daisy sa...

Hei
Så flotte bilder. Fretes lenge leve. Kan nesten ikke gå inn der med penger....på den andre siden trenger men jo ikke bruke mange penger der for å få seg en godbit :o)
Koffertbord har jeg også. Tror Prestekragen holdt på å kjøre av veien når han kom for å hente meg, jeg hadde vært på loppemarked. 3 kofferter kom jeg bærende med. Kjempe fornøyd jeg da :o)
Kjøleskapdøra er på plass igjen. Den tålte fallet utrolig nok. Alt griseriet er også vekke. Nå sjekkes det titt og ofte om skruen sitter der den skal.
Ha en god helg
Hilsen fra Whoopsi Daisy

Silkeline sa...

Dette var et usedvanlig koselig syrom! Her trives du tenker jeg, med alle bamsene som følger med, og nydelig sjenk med pynt på. Greit å ha kort vei til gåbortveska også...hehe.)
Jeg ser at du er en kløpper til å tegne!! Du er litt av en tusenkunstner du:)...
Håper pusen blir bedre snart:)

Aina sa...

Hei, innom og hilser på i natten:0)

Syskrinet ditt ser kjekt ut, og syrommet kjempefint..gleder meg til den dagen jeg får et.

Ønsker deg en god helg og håper det er greit at jeg linker siden din?

Klem fra Aina:0)

@afjo72 sa...

Åboy, så heldig du var med det syskrinet da! Passer nok kjempefint inne på det trivelige syrommet ditt :o)

Ha en finfin helg - og riktig god bedring til "Snøfte"! :o))

elin1976 sa...

Et fantastisk syrom! Slike bamser som du har, samler jeg på. Har 4. En ny kjøpt for hver anleding som bør huskes.
Ønsker deg en fin fredag og ei flott helg. Masse klemmer fra Elin:O)

Petunia sa...

Så koselig syrom du har og det syskrinet var et funn!
Todd den ene pusen min har også vært så forkjølet. Akkurat slik som du beskrev "snøfte smith". Rennende øyne,er tufs og nyser i ett. Han har holdt på en liten uke, men jeg synes han er bedre i dag. Det kan jo være noe som går blant katter. Jeg har trodd det var fordi vi har barbert halve ryggen hans pga floker og at han har blitt kald når han har hatt noen små doturer ut.
Huff, han ser helt forferdelig ut med det barberte bakpartiet. Og jeg tror han vet det selv. Jeg har forsøkt å ta bilde av han, men da bare kryper han under bordet. Hehe!
Ha en fin helg!

Lena sa...

Koselig syrom du har da! Eneste symaskinen jeg har, er en gammel svart singer..den står til pynt bare, blir nok ikke produsert så mye her i huset!
Ønsker deg en super helg!
Klem fra meg...

Olstad sa...

Hei

Så flott syskrin du har fått tak i. Min mor fikk i en bisetning sagt at hun hadde ett gammelt som jeg kunne få men gudene vet hva jeg skal med det jeg som er i krig med symaksinen. Men det kan jo være vi slutter fred en gang.

Ville bare ønske deg god helg.

Verkstedet sa...

flott syrom!!!! maae fint her!!!
ha en strålende helg!!!
klem fra Karoline

organic-lizzi sa...

Koselig syrom..
Heldig hos Fretex!
Godt at pusen er bedre:-)
Kos helg & stor klem fra Randi

åsemor sa...

Så koselig et sy rom du har, så deilig å ha en liten oase helt bare for seg selv. Helt siden ungene var små har jeg ønska meg et "eget" rom, og plutselig ble de store og flytta hjemmefra og da hadde jeg mange rom :)
Lykke til med innflyttinga i syskrinet ditt, et røverkjøp må jeg si.Et slikt et trenger ikke jeg som har symaskinfobi, det kommer en terapeut hit i vinterferien(les Grethe-søster) og da skal det jobbes med fobien.

Ha ei fin helg Hilde !

Anonym sa...

Så gøy å finne det smykkeskrinet, håper du får til det med stoffet da.

God bedring til Rasmuspus også, håper han er frisk og rask snart :)

God helg :)

JULIEK sa...

Hei på deg. Har du ikke fått gaven din enda? Den har blitt liggende hos ei venninne av meg som skulle sende den. Har purret flere ganger, men håper hun nå har gjort det. Klem fra meg : )

silje-sin sa...

Så koselige bilder fra syrommet ditt,og så skjønne bamser! Håper pus er bedre:) Klem fra silje

Lene sa...

Hei, Hilde :)
Håper ikke dere ligger syke enda :)

Vil bare ønske deg en superfin dag - og ei god uke :)

Klem fra Lene :)