torsdag, oktober 18, 2007

Pakke i postkassa

I går fekk eg pakke i posten, og gjett om eg sprang fort heim fra postkassa. Og det var ikkje berre for at det regna....Eg skunda meg å rive av det ytterste papiret, og inni låg denne flott innpakka gåva til meg:o)

Eg pakka forsiktig opp, og innforbi dukka denne nydelege eska opp.

Oppi eska låg det ein pakke med søte små lys, ei nydeleg innpakka såpe som dufta vidunderleg, og to flotte kort. På det eine kortet sto det ei helsing til meg.

Eg vart så glad for gåva eg fekk av min hemmelege venn, som ikkje er så hemmeleg lenger. Eg syntes eg kunne koble stilen på tinga eg fekk til ein bestemt bloggar. Eg gjetta rett, og gåva kom fra Hulda.
Tusen,tusen takk snille Hulda:o)


12 kommentarer:

Hulda sa...

Så koselig at alt falt i smak. :) Eska kjøpte jeg på notabene, da var den orange. Jeg har malt den i vanilje, da ble den mye finere. :) Brukte maling som var igjen etter at jeg malte kjøpmannsdisken.

Du har tatt flotte bilder av tingene!

Berit T sa...

Så nydelige ting du har fått, passer helt perfekt til deg!

Anne sa...

Så heldig du er som har fått sånn fin pakke i posten av Hulda! Så hyggelig at du kom på besøk til meg. Takk for koselig kommentar! Gleder meg til å lese mer på den fine bloggen din. Håper det er greit at jeg linker deg. Klem fra Krabat

litenIda sa...

Det var virkelig en nydelig gave!!

Og så gøy at du skjønte hvem den var fra! :)

Sol sa...

Nydelig gave fra din ikke-så-hemmelige-venn-lenger ;-} Laget og gitt med omtanke.Kjempeheldig er du Hilde ;-}

Lykke sa...

Så heldig du var, nydelige ting!

Marie sa...

Eg har fått med meg at det er noko hemmelighetskremmeri med gåver og venner osb. Ser kjempekoseleg ut! Trur ikkje eg kan vere med på noko sånt, eg er ikkje så flink med å lage ting. Og planter er ikkje så lett å sende i posten, hehe
Får nøye meg med å sjå på alt det fine som kjem på bloggane til dei andre. Også får eg jo gåve frå Berit! Er ikkje akkurat hemmeleg, men like kjærkommeleg fordet.
Ha ei finfin helg :o)

Malin sa...

Eg fekk veta detta i går, så eg har stressa litt, så derfor har eg ikkje sagt nåke...Men eg ska heller sei kossen de går;)
KLem

Silkeline sa...

Så nydelige ting du har fått av Hulda! Det er så artig å se hvor mye flid hver enkelt legger i hemmelig venn gavene....Det er første gangen jeg er med på dette, men åååå så spennende:) Morsomt at du gjettet hvem giveren var.
Ha en fin fredag Hilde:))

Catta sa...

Nydelig gave :):)

ha en fin helg

Astrids nr.2 sa...

Så flott da, å ha slike hemmelige-ikke-fullt-så-hemmelige-lenger-venner....

Olstad sa...

For en nydelig gave du har fått i posten. Kjempe lekker og så flott inpakning.