mandag, september 10, 2007

Nye fotballsko????.....

......tenk, det var kommentaren fra min kjære, når eg stolt viste han mine nye sko....Han altså.
Jaja, eg lika dei, og dei var goe å gå i, så då så.


Denne luftige blusen vart på forunderleg vis med meg heim i dag. Eg var til linsekontroll etter skulen i dag, og måtte kikke litt i butikkane samstundes. Eg likar klærne som er nå i haust, litt laust og ledig, med eit snev av nostalgi. Eller ein kan vere skikkeleg rocka med svart og lilla. Heldigvis er det noko for ein kvar smak.

På hobbyfronten er det ikkje mykje å vise fram for tida. Eg har masse idèar, men får liksom ikkje sett meg ned og begynt. Marie minstetroll skal konfirmerast til våren, og eg skal brodere bringeduk og belte til Sunnhordlandsbunaden ho skal få. Det er bittesmå korssting som skal broderast, og det er ikkje det kjekkaste eg gjere,men,men. På bildet får de eit inntrykk av korleis det skal bli, og av fargane som blir brukt. Det skal fyllast heilt ut rundt åttebladrosa. Eg kan vise nytt bilde når det er komen meir fargar på.
Helga på jobb har vore grei, men travel. Eg var ganske trøtt når eg skulle opp i dag tidleg, og hadde berre lyst til å dra dyna over hode og sove videre.
Det er nokre snåle og koselege menneske eg jobbar med, alle med sin unike personlegdom. Eg har kanskje ikkje sagt at det er på eit hus, der 2 menn og 2 damer med fysisk og psykisk utviklingshemming av ulik grad, lever og bur i eigne leilighetar. Me som jobbar der skal hjelpe dei til å få eit så godt liv som mogeleg, og hjelpe dei med ulike gjeremål. Dei klarer det meste sjølv, men må ha litt rettleiing og hjelp. Dei fleste er så positive og glade, men det hender at nokon går skikkeleg i vranglås, og då er det om å gjere å vere tålmodig, godsnakke og lirke med dei. Vips så er det over og dei er like blide.
Eg er som sagt litt vimsete av meg, og der inne er det mykje å halde styr på. I helga måtte eg le av meg sjølv når eg tenkte på korleis eg måtte ta meg ut. Eg hadde tre av brukarane, og hadde då alarmen til ein i rullestol, alarmtelefonen til ein annan, tlf til huset, nøkkelknippe, strikketøy og vannflaske....alt dette bar eg med meg fra leilighet til leilighet, og så kom eg borti eine tlf så det ringte på den andre, svara på den tredje, og enda opp med å miste alt i golvet....hjelpe meg. Eigentleg så skjønar eg ikkje at eg er brukande i det heile tatt...ehe.
I mårå er det skule igjen, og så er det snart helg...Just kidding:)
Ha ein flott kveld alle koselege menneske der ute i syber space.
PS. Her har det vore SOL i heile dag:o)
*klemtilallesomerinnom*


24 kommentarer:

Malin sa...

Fotballsko??? Altså..nå vise han sier så eg egentlig ikkje sette pris på her..Fantastisk fine sko:):) Me duse hjørner her og ja:p

åsemor sa...

Heldig er du som har hatt sol, her regner det hele tia !!!!!
Fine sko og kjempetøff bluse.
Ha ei fin uke, og ja plutselig er det helg :)

Rosépikene sa...

Skoene og blusen var kjempefine, hvor har du kjøpt de? - kunne tenke meg begge deler selv :-) Artig historie - Det er ikke alltid like lett å holde styr på alt man skal ha med seg i jobben. Det er da man skulle hatt 80-talls magetaske eller hva det heter, så har man alt på et sted og lett tilgjengelig.

Marie sa...

Lekre "fotballsko" :o)

elin1976 sa...

Høres ut som du har en flott og spennende jobb. Jeg har to sånne raringer i familien som vi elsker over alt på jord. Leste på timeplanen til Ann Helen(17) i går at hun på mandagen hadde klesvask som et fag og fredagen var det handling.
Må flire litt av de andre timene for det er jo det vi kaller for de elementære tingene i livet. Men det er jo ingen selvfølge for alle at de skal kunne dette.
Ha en super dag. Kos deg med jobben:O)

Rosépikene sa...

Takk for svar i bloggen min. Da skal jeg ta en tur i butikken :-) Bare link meg, jeg linker i vei og glemmer å spørre...

Stina sa...

Fint! Vad fint du gör också...Kram

Catta sa...

Fine sko!!! Hehe :)¨
Så deilig med sol, da :)
Ha en fin dag

Berit T sa...

Ja de skoene var flotte, og det samme blusen. Synes jeg ser deg for meg felefoner, strikk,nøkler o.l. og når du er i full forvirring, hehe
Men det er sikker både kjekt og en prøvelse å ha en sånn jobb.
Helga i sikte..
Klem

9na sa...

Synes skoene dine var fine jeg! Og gleder meg til å se hvordan broderiet skrider fram! Nå skal jeg rydde sammen og reise hjem fra jobben, måtte bare hvile meg litt her på kontoret først, har hatt en lang dag...

FO - 2 sa...

Skoen var fine.
Og menn hakke peiling altså.... ;)
Hehe.
Det kan være hektisk på jobb alene en helg ja. Men, man kommer seg alltid gjennom det. :)
Synest det høres ut som om du er herlig distrè jeg.... ;)
Såg på bildene av din Malin lenger nede. Gratulerer med overstått til henne. :)

@afjo72 sa...

Nei, makan! Fotballsko? Mannfolk altså!! Hrmf!! Jeg synes de var knallfine, om det er noen trøst :o)

Du må kose deg videre med ditt!

ina sa...

takk for kommentar :) går litt treigt med blogginga mi, har litt mye å gjøre gitt. så fine bilder du tar forresten!

GAWO sa...

Fine sko! Ta de på deg og vift litt ekstra med de når gemalen sitter klistrert foran TV`n og er mest opptatt av en fotballkamp. :-)

Olstad sa...

Artig kommentar fra din man... Men noe slikt er jeg ute etter også. Ha en fortsatt fin uke.

Paula sa...

Hi Hildes - thanks for your comment. I love the photo of Rasmus stretching for the gerbil! Pure cat. P x x

MODERN COUNTRY sa...

Hehe, måtte bare le litt av vimsete deg :) Ja, vimsete er jeg og skal jeg si deg, så vekommen til klubben!
Menn må du ikke spørre meninga om når det gjelder, la meg tenke, alt?
hehe, fargen var flott og blusen var også fin :) Synes broderiet var fint og jeg, glad i rødt og hvitt om dagen. Dette gav meg julefølese ja..Klem

Anniche ♥ Annas Rom sa...

Hihi, menn ..... jeg har jobbet med sko i elleve år og hørt MYE rart ..!!
Nyyyydelig topp , elsker Noa Noa!

Natta

Sol sa...

Verdens stiligste fotballsko ;-}
Nydelig bluse også.
God helg. Klem.

Astrids nr.2 sa...

Flotte fotballsko synes nå jeg! Sånne vil jeg ha også.... Kanskje vi kan starte i samme fotball-lag også? "Ladies with smart shoes" Blusen var knall den óg. Ha ei fin helg. Kos deg. Vi "sees" i Blogge-land.

Petunia sa...

Så fine sko da! Menn deler sko inn i disse kategoriene: sandaler, fotballsko, joggesko, vintersko og sko til fint bruk. Hva vet vel de!
God helg!

Anonym sa...

Stilige sko!!! ikke hør på mannen din!
og du forslag... enten må du ha et stort forkle med digre lommer i til å bære alt i eller så foreslår jeg en fin liten kurv ;)hihihihi vimsete jeg også! ;)

ESMERALDAS HJERTE sa...

Hei :) Takk for koselig kommentar på siden min, er koselig å bli litt kjent med dere der ute. HAr liksom funnet meg en gjeng som "lider" av de samme hobbyene som meg selv-veldig koselig og inspirerende:)Bloggen har blitt inspirasjon og glede i hverdagen-veldig kjekt....Nå har jeg så smått begynt å planlegge årets julekalender til ei niese-greit å begynne tidlig med planlegging hvertfall-julemusikken kommer ikke på før første desember, hihi(innrømmer at jeg er julehjerte...)

Nyt resten av helga:)
Elisabeth

Malin sa...

Blogga litt nå mamma:)