søndag, september 16, 2007

Musikalsk vin, og litt til....

Nå er det nesten ei veke siden sist innlegg. Hjelpe meg, kor e veka blitt av????
Eg storkoser meg på skulen med alt me held på med der. Og det er å male eit stilleben inspirert av ekspressjonismen, og lage ein "krympeboks" i tre, + at eg skal teikne to studier av ein grønnsak, frukt, ol.....Neste veke skal me levere inn alt me har laga til nå, og lage ei lita utstilling av det. Eller, det er vel strengt tatt neste veke der igjen, (v.39).

På fredag hadde eg vinklubb heime hos meg. Det er ikkje noko fancy greier altså, med smake,gurgle og spytte ut. Neida, me drikke det opp alt i hop, hehe.
Altså me er 5 venninner, derav 3 er søstre, som møtes sånn ca 1 gang i mnd, og koser oss med god mat og vin. Eller det skal vere ca 1 gang i mnd, men nå var det så langt tilbake som mars!!!!at me hadde vore samla. ( Bryllupet i juni vart ikkje rekna med.)


Me har halde på i mange år, og har lagt vekk litt penger kvar gong. Nå har me så masse penger at me måtte reise på tur. Det er ikkje lett å finne ein dag som passar for alle 5 når me skal ha klubb, så tenk på korleis det var å finne ein dato som passa alle å reise på tur......
Men tenk *trommevirvel* 10 april 2008, reiser me til Riga på SPA hotell, og skal vere der til den 14 april. Jippi.
Kan tru me gler oss til dette:o)


Eit lite utval av vinen som vart drukket på fredag, hehe:o)


Laurdag 17 november skal me på "Raske menn" på Festiviteten i Haugesund. Det er heile teatergruppa som mannen i huset er med i, som skal.
Det er så masse kjekt som skal gå der i haust, og eg har lyst på alt, eg vil, eg vil.......på "Honk", familiemusikalen om den stygge andungen. Yngste datter til ei venninne av meg spelar i den, så det hadde vore kjekt å sett og høyrt henne.
For ikkje snakke om.....


.....denne, den skal eg så absolutt på.
Om nokon såg "Beat for beat" på fredag, så er Elisabeth Moberg og Sigurd Sele med og spelar i Vamp musikalen " Hallo-Adjø". Vamp og musikken deira er min favoritt på musikkfronten, og eg har høyrt at musikalen er kjempeflott. Difor skal eg kjøpe billettar tl meg og mannen i huset. Me er alltid så flinke til å snakke om at det hadde vore kjekt,og så blir det ikkje noko med oss. Ikkje denna gongen, nei:o)

15 kommentarer:

Olstad sa...

åhh det er så hyggelig med slik vin kveld. Det synes jeg er stas.

Jeg har som deg sittet og sett på alt som Riksteateret skal spille hos oss i Oppland i høst og funnet ut at jeg vil gå på alt men det blir vel kanskje at jeg får med meg svigermor og går på en ting... Bruker å bli slik

Malin sa...

Eg og har blogga:) Hihi
E kje allti lika lett å holla folk oppdaterte:p Klem

Marie sa...

Ser ut som om du kosar deg både kvardag og helg! Koseleg innlegg! Gled deg til tur!

Ein liten klem frå Bokn :o)

Rosépikene sa...

Så koselig med vinkveld og jentetur. Kanskje du kan anbefale en god vin fra kvelden :-) SPA hørtes deilig ut! Ha en fin uke.

9na sa...

Heisann det hørtes deilig ut! Riga? Kjæresten og jeg var forresten på Raske menn i fjor eller var det to år siden? tiden går jo så fort, og synes de var kjempemorsomme, men nå på tv synes jeg snabbgrabbar er bare plumpt og dårlig? er det alderen min eller er de ikke like morsomme mer?

elin1976 sa...

Me jentene skulle ha tatt litt lærdom av dette å klart å samla våres vennegjeng til noe sånnt. Men her er me så treige å får ikke tid.
Høres utrolig kjekt ut. Den derre vinsmakingen høres veldig kjent ut. he he. Har store problemer med å spytte (det er ikke fint sier mamma) så vi svelger isteden. Å utover kvelden blir alt så utrolig morsommt. he he. Litt lav humorterskel.
Raske menn får meg til å le hysterisk.Så dem på tv nå i kveld. he he. De er ikke sanne. Ha en fin dag. Klem fra Elin:O)

elin1976 sa...

Me jentene skulle ha tatt litt lærdom av dette å klart å samla våres vennegjeng til noe sånnt. Men her er me så treige å får ikke tid.
Høres utrolig kjekt ut. Den derre vinsmakingen høres veldig kjent ut. he he. Har store problemer med å spytte (det er ikke fint sier mamma) så vi svelger isteden. Å utover kvelden blir alt så utrolig morsommt. he he. Litt lav humorterskel.
Raske menn får meg til å le hysterisk.Så dem på tv nå i kveld. he he. De er ikke sanne. Ha en fin dag. Klem fra Elin:O)

Anonym sa...

Du må ta bilder av prosjekta dine og legge ut på bloggen. Høyres spennande ut!
Den Riga turen blir nok stas:0)

Astrids nr.2 sa...

Hei hei. Studiet ditt høres veldig spennede og morsomt ut :) mitt er adskillig "tørrere", men interessant det og. Skal snart ha vintreff jeg også, men en venninnegjeng. Alltid koselig - og vi kommer oss aldri fra matbordet og borti sofaen fordi vi skravler og ravler og koser oss leeenge. MEN vi har ikke spart penger og får derfor ikke SPA-opphold i Riga, men det blir nok kjempeflott for dere tror jeg. Høres slettes ikke dumt ut! Flinke dere er som også rekker å være litt "kulturelle". Klem

Berit T sa...

Tenker meg dere har det trivelig disse kveldene!!!Må ikke sløse med dråpene å spytte det ut, svelg og nyt.
Mye kjekt å gå ut på i Haugesund, men er litt treg av meg, du kan godt dra meg med....
En godnattaklem

Sol sa...

Der var Hilde kommet med et koselig innlegg ja ;-} Så flott. Koselig å lese om både vinsmaking og studier. Det hadde vært moro å se utstillingen dere skal ha.Sikkert masse flott. Skjønner at du har det for travelt til å blogge...
Jentetur til Riga, så heldige. Ønsker dere en herlig tur når den tid kommer.
Ville gjerne ha sett Raske Menn jeg også.Her i huset blir det også bare snakket om ting,men vi får aldri rotet oss til å gjøre det.
Håper at dere får en fin teatertur ;-}

@afjo72 sa...

Hehe, høres akkurat ut som min form for vinsmaking også det der. :o)

Og hvor blir ukene av...? Tja, si det!!

Ønsker deg en super uke ihvertfall!!

[morgrethe] sa...

Riga på spa, ja det høres deilig ut, selv om jeg ikke liker at noen knar på kroppen min. *smil* Hadde muligheten til tur til Riga sist høst, men valgte 40-års dag i Bergen i stede. Riga var visst flott. Men i løpet av kort tid skal vi til Thallin, blir stas det også. Koselig med venninne-kvelder, viktig å sette av tid til det..... også. Når det gjelder underholdningsfronten, så er det så mye en vil. Raske menn har jeg sett i Oslo, og jeg lo masse. takk for koselige kommentarer på bloggen min og lykke til med skolearbeidene.

åsemor sa...

Du har mye og glede deg til fremover, og den skolen tror jeg er midt i blinken for deg . Venninekveld med vin,det er fali det............(kan iallefall være det, snakker av erfaring) :)
Ha ei fortsatt fin uke, og takk for koselige komentarer på bloggen min :)

GAWO sa...

Alt du skriver om høres like moro ut!! Og tegningen din går som en drøm ser jeg. Så flink du er.
Du har avtaleboken full framover, så jeg skjønner godt om det blir lite blogging. Men det ser ut til at du får tid til det også :-)