lørdag, september 01, 2007

Haust, og skattejakt...

I dag, og resten av veka har det vore skikkeleg haustvèr. Regn og vind, men innimellom strålar sola fra knallblå himmel. Det er kjøleg i lufta om morgonen, det som eg kallar "skulevèr", og det er hustre om kveldane, så eg fyrer opp i omnen. Stearinlysa får brenne kvar kveld, og det gir ei lun og koseleg atmosfære i heimen.

Orkidèane mine er komen med nye knoppar, og nå er dei begynt å springe ut. Eg vert like fascinert kvar gong det kjem ein nydeleg blom utav ein knopp. Naturens underverk!
Veka har gått med til skule og jobb for oss i heimen. Eg storkosar meg på skulen, og for tida har me teikna ulike motiv med blyant. Det siste var etter ein utstoppa fugl....Eg er ikkje så glad i utstoppa dyr og fuglar, men det gjekk nå greit likevel.
I helga er Marie hos faren, så me er aleine med katten,hehe. I dag er mannen i huset med på "Idrettens dag" her i bygda. Han skal vere dommar i Volleyball. Det er synd at vèret er regn og atter regn i dag, men dei kosar seg nok. Det skulle vere mange forskjellige aktivitetar for store og små.
Siden eg ikkje er så sporty av meg, så tok eg meg heller ein tur til by`n. Eg skulle hente bildene som skal brukast til å lage takkekort etter bryllupet. På fotobutikken hadde dei klart å gjere feil med ein del av bileta (brudgommen hadde blitt hodelaus......) så då måtte dei gjere det på nytt, og eg måtte vente.

Eg tok turen til Fretex butikken og gjekk der på skattejakt. Det var så utruleg masse flott i dag, og eg hadde lyst på så mykje, men må prøve å begrense meg litt. Eg er så glad i små mugger, og desse to søte, fekk bli med meg heim. Det var så mange flotte skap der i dag, men eg kunne ikkje kjøpe fleire enda. Eg held på å male det eg kjøpte sist, og må gjere det ferdig først. MEN eg hadde heilt vondt av å gå fra fleire av dei....


Denne store, flotte broderte duken kjøpte eg for 85 kr. Nydeleg arbeid.
Detalj av duken. Eg likte så godt fargane, og dei passar her hos oss.Det kom med eit par små dukar til, og ei svart gammal selskapsveske. Eg heng dei opp på veggen til pynt, men eg bruker dei avogtil, om det passar seg slik.
I kveld skal eg og mannen i gullbryllup til tanten og onkelen hans. Faktisk den einaste tanten og onkelen han har. Snart må eg vel til å pynte meg litt. Eg skal ha på meg ein svart og kvit 50- tals inspirert kjole som eg kjøpte i sommar. Det er ikkje så ofte eg brukar kjole, men det er kjekt å pynte seg litt avogtil. Eg er jo jente....
Ha ein fin laurdagskveld alle som kikkar innom:)

5 kommentarer:

Marie sa...

Kjekt å lese. Stemningsfulle bilete. Nydeleg duk du hadde kjøpt! Kos deg i gullbryllup :o)

Malin sa...

Utrulig søt veska:):) KOs dåke ikveld! Klem

elin1976 sa...

Så koselig med gullbryllup. Så romantisk. Tenk å få være med sin kjære så lenge.
Duken er et funn. Den var kjempefin. Å veska......sukk. Den kommer nok til å bli fin som veggpryd. Synes det er så stilig når man bruker klær til pynt. Denne er super.
Her er det også skolvær. Har tatt overskriftsbildet på bloggen i kveld. Å der viser bare halvparten av starinlysa! Må ha mange.
Det skaper så fin stemning. Vi sitter å ser på komiprisen. Ganske artig. Ellers så skal jeg begynne et syprosjekt etterpå. Må se hvor trøtt prinsessa blir. Hun elsker å sovne i godstolen å så må jeg vekke henne når jeg går å legger meg. Siden NK er borte får hun ligge i dobbelsengen. Hun synes det er supert. Jeg gidder ikke å begynne før hun har sovnet for da blir jeg så usosial. he he.
Nei nå må jeg videre på runden.

Ha det hyggelig i kveld. Klem fra Elin:O)

Anonym sa...

Mykje fint å sjå på... Duken var kjempefin:0)

Olstad sa...

Jeg er så fassinert av bryllupsdager egentlig bør man feire der mer enn bursdager. Det er jo strengt tatt større prestasjon å holde sammen enn å bli eldre...

Nydelig bilder.

Klem