søndag, august 26, 2007

"nytt" skap, og pakke i posten.

Her er vidunderet som eg skreiv om i forrige innlegg, og nå er det mitt.
Eg kjørte inn på Fretex på fredags morgon, (då har eg jo fri,) og der sto det enno. Dermed så vart det mitt. Eg fekk det ikkje med meg heim då, men min snille bedre halvdel var med og henta det på laurdagen.

Skapet er i heiltre og var rett og slett blytungt.....det kom først inn i gangen nede, og så manna me oss opp begge to og fekk buksert det opp trappa til loftstova. Og det skal ikkje flyttast på ein meter i følge mannen i huset....


Det var fine detaljar utanpå skapet, og inni var det store hyller på eine sida, og to skuffer og hyller på andre sida.
Eg er så fornøgd med kjøpet mitt, og er allereia blitt veldig glad i det. Merkeleg at ein kan bli så glad for eit skap, hehe.
Eg trur eg må male det, men har ikkje bestemt meg for farge, enten kvitt eller svart.


På laurdag fekk eg pakke i posten fra "Leonorah", og oppi der var det fine porselenskilt med tall på. Dei skal få komme på ein kommode eller eit skap, trur eg. Dei var heilt nydeleg fine.
*me loves*Romantisk gåvepapir og juleevangeliet på fransk. Det skal eg ivertfall heilt sikkert bruke til noko kjekt.
Søte madonna emblem.
Eg kjøpte nokre småtteri til, og Durance lavendelsåpe. Den lukta himmelsk. Så når eg hadde vaska golva på laurdag gjekk eg berre rundt og snuste og lukta.
Helga har vore hektisk, men effektiv. Laurdagen rydda eg og mannen i bodene, og det trong me verkeleg. Masse kunne me hive og noko vart pakka vekk og skal gis bort. Så fekk me rydde i hyllene og fekk litt orden og oversikt. Me har ikkje kjellar på huset vårt, så me kan ikkje samle på alt, men må sortere og hive etter kvart. Eg er tosidig når det gjeld slikt. På eine sida vil eg samle på alt i tilfelle eg kan få bruk for det, men så likar eg å har orden og oversikt også, og kan ikkje samle på alt. Det har me rett og slett ikkje plass til.
Fra laurdag til søndag låg tre søskenbarn av Marie her hos oss. Foreldra skulle i bryllup, og då fekk dei vere hos oss. Det er kjempekoseleg å ha besøk av dei, men det er litt av eit støynivå, og det lukta testosteron og hormoner lange vegar.
Det var to gutar på 15 og 16 år, ei jente på 12 i tillegg til Marie som snart blir 14. Dei er så snåle å høyre på, der det går i kjærastar, båt, moped, traktor, sminke, mm, og dei eglar, og plukker på kvarandre, hyler og skrik, og ligg nesten oppå kvarandre i sofa`n framføre tv`n.
I dag kom foreldra på middag og kaffi, så det har vore fullt hus, men veldig kjekt.
I morgon er det skule og jobb igjen for oss tre.

Nå når kveldane er mørkare så er det koseleg å pynte på trappa med blomar og lys i ei sinkbøtte, og med det vil eg ønske alle som er innom ei flott veke:)


15 kommentarer:

JULIEK sa...

Så flott at du fikk tak i det skapet. Så jo veldig fint ut det. Koselig med slike detaljer.

Nydelige saker fra Leonorah også. Har selv så lyst på det juleevangeliet, men får nok ikke bestilt noe nå siden jeg reiser onsdag.

Den zinkbaljen med lys og blomster var kjempefin : )

Anonym sa...

Skjønner godt at du falt for det skapet, det var flott! Blir sikkert enda finare når du har fått malt det og gjort det litt meir ditt.. :)
Ha ei fin veke!

9na sa...

Så fint det var med blomstene og lysene i bøtta! Takk for komplimenten vedr bordkortene... Jeg har spurt cathrine en haug ganger hvordan hun ønsker det og sånn, men hun er litt lite interressert, på godt og vondt. Hun synes det jeg velger er fint, håper virkelig hun mener det og ikke gjør det bare for at jeg skal være fornøyd... Hun er litt matt enda etter trafikkulykken sin, kanskje det er derfor... Men vi skal gjøre dagen til en merkedag, en hyllest for henne som vi nesten mistet!

åsemor sa...

Skapet var bare så fint, artig når en finner slike stasmøbler.
Koselig med "søskenbarntreff", selv om helga blir litt anderledes med alle hormonene i huset :)
Ha ei fin uke !

Marie sa...

Gratulerer med "nytt" skap!Hugs at støvet kjem fram på svart og forsvinn på kvitt, hehe.
Ei god veke til deg og :o)

Anonym sa...

Åååå,det skapet trur eg blir kjempefint i kvitt!
Nydelege dei knottane med tall, og ikkje minst juleevangeliet. Det trur eg at eg må ha:0)Nydeleg kar med lys og blomster. Ja, alt var jo veldig fint:0)

Rosépikene sa...

Så koselig med lys og blomster i sinkbøtta - det var en god i ide!

elin1976 sa...

Eg he både gavepapiret og juleegangeliet. Juleevangeeliet har eg ramma inne. Det blei kjempefint. Det henger opp hele året. Godt at ikke alle kan fransk i denne familien. he he.
Skapet ditt er bare såååå fint. Grattis med nytt. Duy var skikkelig heldig som fant dette. Ha en fin dag, snuppa. Klem fra Elin:O)

Catta sa...

Heisann!
Gratulerer med flott kjøp!
Blomstene og lysene i bøtta var fint! Gav en så trygg steming! (sikkert noe mamma ville likt også :) hehe)
Ha en fin uke!

Petunia sa...

Litt av et varp med det skapet der. Er misunnelig, jeg.

MODERN COUNTRY sa...

Hei Hilde,
Å så flott skap du har fått tak i! Ja jeg leste jo om det skapet du hadde sett men ikke kjøpte men siden gikk du tilbake og så stod det der enda Det var vel ment for deg da :) Moro ikke sant! Ja, spesiellt når man har forelsket seg helt i et møbelstykke. Noen flotte ornamenter/utskjæringer på det. Du ville male det sa du?
Flotte saker du har kjøpt hos Leonorah, ja ho selger de vakreste ting. Ha en fin kveld!

Berit T sa...

Så heldig du var som fikk tak i det skapet, det minnet ganske mye om det vi hadde hjemme, som jeg fikk.
Blir helt sikkert fint når det blir malt, enten den ene eller andre fargen.

Anniche ♥ Annas Rom sa...

Så mange nydelige ting , og ikke minst bilder med skjær av romanse.....",
Skapet var praktfult !

@afjo72 sa...

Duverden, for et superfint skap!! Man kan jo nesten SE at det er blytungt... hehe... Du får stelle pent med han som hjalp deg å bære det opp!! :o)

Klart for helgen igjen - kos deg en masse!! :o)

siri sa...

Hilde.

Eg blei masse inspirert her, ser eg.

Du? Går du på kunst&håndverk på Stord? Har du lyst å stikka innom bloggen min og fortella litt:) om koss d e på studiet? D e veldig et alternativ for neste år, ser du.

(du e FANTASTISK bak kamera)

hei og hå!