lørdag, juli 14, 2007

Jentekveldmedfilmogsnop.

Her har dagane vore grå og veeeeldig våte, men i ettermiddag kom sola fram og tørka både plen og terrasse. Eg sat ute ei stund på terrassen og nøyt sola og varmen ei stund, etter jobb i dag.

Lille store søte Rasmus pusen vår, han kosar seg om dagane. I går bytta eg på sengene og då var han innom alle romma og prøvde kvar ei seng, før han enda opp i Malin si, og der tok han ettermiddagskvilen. Han ser litt forbausa ut fordi eg vågar meg å ta bilde av han:o)

I kveld har eg og jentene mine vore aleina og kost oss. Bent er vakt på Roots Festivalen i Vikedal i kveld, og kjem ikkje heim før i natt ein gang...
Me leigde oss ein dvd,hamstra snop på Kiwi`n, og benka oss i sofa`n fra Ikea på loftstova.Eg er stor fan av Sørlandschips, og likar humoren deira. Det er godt at produkta deira ikkje er testa på dyr.....


Me såg denne dvd`n " Little miss sunshine", og eg trudde, seriøst, ei stund at eg skulle le meg ihjel. Den kan anbefalast på det varmaste, om ein likar litt bisarr og snill humor. Nå er eg snart klar for senga, eg treng litt meir søvn enn eg har fått den siste tida.
Sånn er det når ein har lakenskrekk både morgon og kveld,hehe.
10 kommentarer:

åsemor sa...

Takk for filmtipset, i dette nitriste ferieværet kan det fort bli sett noen DVD'er.
Ønsker deg ei god helg :)

Marie sa...

Koseleg å kikke innpå bloggen din. fine bilete. Sjølv er eg nettopp begynt med blogg, og eg kikkar innom mange for å hente inspirasjon. Har vore innpå mange fine. Utruleg mange kreative folk rundt omkring. Du er velkommen til min blogg og å lenka til meg om du likar det du ser.Mest hage, men har tenkt å legge inn forskjellig. GOD HELG!

JULIEK sa...

Søte lille rasmusen. Ja den filmen har jeg tittet litt på, må prøve å få leid den en kveld : )

Stina sa...

Härliga bilder...Kram

karu sa...

åååååååååååå så deilig med en jente kveld. katta de var kjenpe søt. kattene her også må se om jeg har fikset sengene ortelig vær morgen. fast rute nesten daglig. snårle de dyra. takk for film tips

Beas sa...

Vilka läskande bilder du bjuder på. Mums! :-)

[morgrethe] sa...

Den filmen skal nok leies... kjører med en gang jeg:o) Hade .... må stikke.

[morgrethe] sa...

Gikk ikke gitt.... videosjappene stengte ti alle sammen, så nå skal vi heller kose oss med en gammel film istede:o)

Anonym sa...

Potetgull og snop som ikke er testet på dyr det liker vi også!!! Takk for filmtipset, det skal jeg ta med meg! I kveld skal vi på revy, men i morra er det jo også en kveld! :) Vi liker feel-good filmer her hos oss :)

kos dere videre

Anonym sa...

ps. utrolig herlig bilde av pusen:)