onsdag, mai 30, 2007

Snart sommar!

Eg hadde eit lite håp i går, at nå var sommaren komen her vest, og enda større vart håpet da eg slapp Rasmus ut kl halv seks i dag tidleg. Då var det sol fra blå himmel, men det skya til utover formiddagen, og har nå gått over i sur vind og regn*hmfr* Men med så dårleg ver hadde eg ei unnskuldning for å blogge litt...Min kjære eglar meg litt for denne blogginga mi. Eg har hatt totalt datafobi tidlegare, og har banna og lese så mykje over den maskina kvar gong eg ikkje har forstått noko. Men gje meg noko eg synest er kjekt, så løyser det meste seg *tjihi* Takk Malin:)

Rasmus pusen kosa seg ute på plenen i går ettermiddag. Han storkosar seg når folka hans er ute med han.

Vaska seg er han veldig nøye med, det er ikkje ein flekk som ikkje får, minst, ein omgang om dagen.
Ps. Plenen vart klipt etter at bilda vart tatt*hihi*


Eg har "om møblert" litt i bilda mine, her i trappeoppgangen til loftet, har eg samla alle bilder med svarte rammer.I helga mala eg to nye malerier i akryl. Dette heiter "Lean on me" og er 50*50 cm.
"To søstre" og er 40*40 cm.
Elles storkosar eg meg heime om dagane. På mandag feira me 38 års dagen til min kjære, ei veke for seint. Eg er av den oppfatning at me skal feire det som kan feirast. Alle er ikkje einige med meg i det,men,men...Det var fullt hus, og altfor mykje kaker...hehe.
Det nærmar seg bryllup også, og det er mykje å tenke på, men det meste er på plass. På lørdag skal me til by`n for å ta ut ringar, og eg skal på brudesalongen der dei skal tilpasse kjolen. Den må syast litt inn, og leggast opp.
På lørdagskvelden skal me i 40 års dag, og denne skal feirast ute, så eg håpar veret blir litt betre til då:)

Ha ein fin onsdag alle som kikkar innom:o)
Tusen takk for koselege kommentarar på det eg skriv. Det gjer meg veldig glad:)6 kommentarer:

[morgrethe] sa...

Hei Hilde.... så spennende det er med bryllupsforberedelser.... gleder meg til å se bilde av deg på den store dagen, vi får vel det? Fine bilder du har malt, og samlinga med de svarte rammene i trappa var kult. PS: leste i vg at det skal bli sommer over hele landet til helga. JIPPI

åsemor sa...

Så finte bilder du har malt, kreativ jente du.Jeg får også stadig komentarer i heimen om blogginga, men det "driter" jeg i for dette har jeg så stor glede av:) Da er det bare å krysse fingrene for finværet i helga!

Olstad sa...

Så hyggelig å lese i bloggen din. Du viser så mye fint. Synes bilde av Marihønen var så hyggelig. Nå er det jammen snart sommer. Håper det går bra med bryllupsforberedelsene. Klem

JULIEK sa...

Så søt rasmuspusen var der ute i hagen. Mine katter er også slik at de elsker når jeg er ute. Da skal de blande seg i det jeg gjør og kose. Så flotte bilder du har laget. Flink er du : )

Reidun May sa...

likte godt de bildene, hadde et veldig godt uttrykk i dem.
Fortsett å vis fram bilder, kjekt å se. Kan jeg spørre hvilket kjøkken du har.. Jeg ser på Lidingø.

Anonym sa...

å så fine bilder du maler!!!!
Herlig pusekatt, herreguuud jeg savner å ha dyr, men med allergisk samboer så får jeg nyte bilder og andres dyr på "avstand". Det er litt kjedelig, men sånn er det :)