fredag, mai 25, 2007

Fredagskvelden

Her er eit bilde fra utdrikkingslaget mitt oppi massasjebadet. Ser det ikkje herleg ut:O) Eg har fått igjen fotoapparatet mitt.
Nå er eg heime igjen for godt, ikkje berre for helga. Oppgåvene som vart trekt ut til eksamen var greie. Det var to store oppgåver, "objekter i dialog"og "ytring" og ei eg kunne velge. Eg valgte "bill.merk. Engel søkes" oppgåva. Så var det å stille det ut, pakke saman resten av tinga på hybelen., og kjøre heim. Det var skjønt å komme heim:o)


Denne skoen kjøpte eg av ei på skulen som går på fordjupning i keramikk. Dei hadde salg av ting dei ikkje ville ha, og der var det masse fint.

Dette flotte smykkestativet kjøpte eg hos Annas rom. Pakken har venta på meg heile veka, og i dag fekk eg endeleg henta den. Siden eg fekk så fint smykkestativ vart arbeidslysta på topp, og eg vaska og ordna på badet.


Denne glasskrukka fra Sia kjøpte eg på blomebutikken her i bygda, og den passa det å ha bomullpads i.Duftelys med engledekor vart også med heim....
Desse doble ildtoppblomane er veldig søte , særleg i rosa. Desse og to kvite kryssantemum vart på uforklarleg vis med i posen.

Min kjære fylte året på mandag, og siden eg ikkje var heime då, så fekk han heller få roser i dag.
I dag har eg hatt stor arbeidslyst, og vaska både badet og soverommet, grundig...
Eg har fått rydda på plass mesteparten av tinga eg har hatt på hybelen, og vaska mange maskinar med klær og hengt ut til tørk. Godt å vere husmor heime igjen:o)
I kveld har me ein kjekke gut på 10 år, på overnatting. Min kjære er fritidskontakt for han ein ein kveld i veka til vanleg. Me har kost oss med pizzasnurrar, og spela uno. Akkurat nå syng Marie, Markus og Bent Sing Star for full hals.....Det er ikkje direkte vakkert å høyre på, men dei har det veldig kjekt. Tjihi:o)


7 kommentarer:

åsemor sa...

Så flink du har vært i dag, vaska og styra. Godt å være hjemme tenker jeg. Kos deg sammen med dine i pinsa:)

Anonym sa...

Så deilig det boblebadet ser ut! Jeg har vært på boblebadfest en gang og det var i november mnd. Det var skikkelig artig! Hutra og frøs veldig før, men under og etter badet ... mamma mia så herlig!

Den keramikkskoen var dritstilig!!!!

Herlig smykketre også, ønsker meg det jeg også. Har jo en smykkegren som jeg har skrudd opp på veggen, men den er for liten!!!!

Goood helg!

. sa...

Takkk for en koseig kommentar i bloggen min:) Det er heilt greit at du linkar meg til bloggen din.

elin1976 sa...

Gratulerer med vel overstått utdrikkingslag og eksamen. Gratulerer som har laaaaaaang sommerferie.
Tenk....ingen mer pendling med bussen. Bra? Jentungen din er sikkert strålende fornøyd nå for å ha deg hjemme.
Så mange flotte ting du hadde kjøpt hos Annas rom. Det er ikke å mye som skal til her i huset heller for at jeg synes det er skikkeliig hyggelig å vaske. En bukett med blomster, en ny pynteting til stua osv. Ønsker deg en flott mandag. Klem:O)

JULIEK sa...

For ett hærlig bilde av dere i stampen da. Det lyser jo at dere har det artig, så bra : = )

@afjo72 sa...

Aiii, sånt boblebad vil jeg ha også. *sparer, sparer*

Høres ut som at det er kjekt å være hjemme igjen - kos deg en masse! :o)

[morgrethe] sa...

Et lystig lag i boblebadet... så gøy. "Velkommen hjem", det er godt det tenker jeg. Ha ei fin kort uke før ei ny helg kommer.