fredag, mai 18, 2007

Så var det over...

både 17 mai, og det fine veret. Som de ser av bildet så hadde me strålande sol i går, men med litt kald vind. Dagen var tradisjonell, men koseleg. Me starta med toget som gjekk gjennom vikjå og videre gjennom hagebyen, og enda opp ved kyrkja. Der var det gudsteneste for dei som følte for det, noko me ikkje gjorde fordi me skulle hente Kenneth. Resten av dagen var me på skulen og bygdahuset der det var leikar for barn og vaksne, middag, tale for dagen og drøs med sambygdingar. Om kvelden tok me turen til Karmøy der søster mi bur, og der var det eit bursdagsbarn, Sigurd. Eller ikkje akkurat barn når ein vert 36 år, men dog....

Tidlegare i veka var eg innom Fretex, og der fann eg denne lysestaken og skåla. Ganske søte, synest eg:)

Eg sydde meg ny veske til 17 mai med "kline bilde" av meg og min kjære. Dette syntes han faktisk vart litt i meste laget og ganske privat, og ville legge inn ein liten protest. Eg forklarte han då eit par ting, som at han faktisk kysser meg i full offentleghet støtt og stadig, det kan vere på butikken, på besøk, i kyrkja, når me går tur, osb. Hehe, eg synest den vart søt eg. Egentleg så trur eg han synest den er fin...tjihi. Må egle han litt, vettu.
I dag har eg og Marie minstemann vore te byn, igjen....
Ho måtte jo ha kjole til bryllupet til sommaren. Vanlegvis er det eit lite mareritt å vere med henne å handle klær, men idag skulle ho få prøve alt ho ville og finne ein ho lika sjølv. Me var innom eit handlesenter først, og innom alle butikkar med kjolar.....men det var ingen som falt i smak. Nytt senter, og der hang kjolen, prøvde, og den passa perfekt. Eg holdt pusten, og så kom dommen. Joda, ho kunne henge den av og så kunne me sjå videre. Som sagt, så gjort, men kjolen vart med heim ilag med ei lita jakke, ein DVD og eit par lubber:o)
I kveld er eg og kjæresten heime aleine, og eg sitter og bloggar.....hmmm, men nå skal eg bake ut focacciaen, og så skal me kose oss med litt mat og drikke. Det er godt å vere berre oss to avogtil, men i morgen er det bånn gass, med utdrikkingslag for begge to.
Eg gruglede meg:o)
Ha ein finfin fredagskveld alle saman:)


4 kommentarer:

[morgrethe] sa...

Så romantisk med klinebilde på veska, skikkelig kult. Fikk faktisk slik papir i posten i dag, bestilte på quilte-net. Gleder meg til å sy en gang i framtida, først må kjæresten lese bruksanvisning.... for den står på engelsk. Godt at kjolekjøpet gikk bra. Mine shoppingturer med 11-åringen er et mareritt, og jeg får virkelig beskjed om at jeg ikke har stil! Kos deg i helga. Forresten, skåla og lysestaken var også fine.

elin1976 sa...

Sorry.... Det er så lenge siden jeg har skrevet. Grunn. Sjekk ut din side på bloggen min. Den oppdaterer seg f.... ikke. Jeg har trodd at du ikke har lagt inn noen nye innlegg der siden 31 mars. Syntes det var så rrrt at jeg måtte trykke på navnet ditt på kommentaren hos meg og vips.... 18 mai kom frem. Vet ikke hvorfor den har sluttet å oppdatere. Skal legge deg inn på nytt og se om det hjelper.
Utdrikkningslag. Får håpe at de er snille med deg, Hilde. Kos deg masse. Vesken er nydelig. Tror ikke jeg hade fått Sive med på et slik bilde edru.... og iallefall ikke å ha sydd det på en veske etterpå. Men argumentet ditt er helt fantastisk! ME LIKE. Ha det koselig i kveld. Nå må jeg lese alle innleggene dine fra 31 mars og til nå. Klem fra Elin:O)

JULIEK sa...

Ja vi hadde også veldig fint vær, men litt kaldt var det. Så utrolig flott veske du har laget. Kjempeartig med det bildet altså. Artig med mannen som synes det er litt privat tjihi : )

Så spennede det blir med utdrikningslag da. Lykke til : )

Anonym sa...

Så fiiiiin klineveske! sånn må jeg vel lage meg jeg også. Overfører du bilde på papir og så stryker det på stoff??? Jeg har sånne ark jeg kan trykke på t-skjorter etc. med. Det er vel ganske bra å bruke?

Så fint at dere hadde fint vær på 17. mai. Ingenting er verre enn regn og overskya og kaldt.

Skåla du har kjøpt i hvitt, minner meg om en skål min mormor hadde når jeg var liten, bare at hennes var gjennomsiktig og i grønnblå farge. Husker hun hadde snop i den :)

Ha en fin lørdag :)