torsdag, mai 10, 2007

Heime:)

I dag tidleg når eg skulle gå på skulen, låg denne pusen utanfor døra. Litt bortforbi sto ein hannkatt og vakta på henne, og eg lokka jo sjølvsagt, puspuspus. Vanlegvis plar ikkje framande kattar komme når eg lokkar, men ho her hoppa rett opp i fanget mitt og mol i vei. Det var ein god start på dagen:)
Eg fekk levert arkitektur oppgåva i dag, så då pakka eg i bilen, og satte nasen vestover. Veret vart finare og finare til lengre vest eg kom, og midt oppå fjellet vart eg stande i kø i vel ein time, grunna arbeid i ein tunnel. Eg hadde ikkje noko som hasta, så då sat eg der og glodde ut vinduet og høyrde på musikk.


Her er eit bilde tatt medan eg kjøre. Som de ser er det fortsatt litt snø igjen på fjellet. Kjekt for dei som likar det....

Vel heime igjen,men til nesten tomt hus, berre Rasmus pusen sto klar når eg kom:) Min kjære er i heimevernet denne veka, og Marie er hos faren, men dei kjem i morgon. Siden eg er eindel vekke får ikkje plantene så ofte vatn med det resultat at Hoya`en eller porselensblomen som han også vert kalla, bløme for harde livet. (bilde oppforbi)


Eg likar best grøne planter, og denne kjøpte eg i dag. Den har masse små blader på luftige stenglar.To rosa pelargoniar eller prinsar som me seier, vart også med meg heim. Dei skal få bu i kvar si potte på terrasseveggen. Eg likar rosa blomar ute om sommaren.
Dette stativet likar eg godt, men det skal få seg nokre andre fat. Nam Nam Pink Lady epler er knallgoe.

Eple er også eit flott motiv.


Litt pynt utanfor inngangsdøra,men nå må eg stikke.
24 startar i kveld, og eg MÅ sjå den serien.7 kommentarer:

Kristi sa...

Herlige epler Hilde!!
Ha ei riktig fin helg!!
Helsing fra Island

JULIEK sa...

Så koselige bilder. Sikkert godt for deg å komme hjem ja. Nydelig det tallerken stativet. Kjøpte meg selv ett nettopp, er så fornøyd. Ha en fin helg : )

åsemor sa...

Koselig med blomster. Har testa ut noen sorter som ikke trenger noe særlig vann, de blir liksom finest hos meg:)
Ha ei fin helg !

MODERN COUNTRY sa...

Noe så vakker natur som det er der oppe! Da jeg var yngre bodde vi flere steder i midtnorge, i Hallingdal, Gol og Hemsedal. Det var så vakkert med fjell og fossefall. Jeg savner vel kanskje det nå fordi jeg bor i et land som er flat som ei pannekake, hihi..
Ha ei god helg og takk for flotte bilder!! Aina

Heidi sa...

Koselig blogg du har, takk for titten!

[morgrethe] sa...

Hmmm, nå ble jeg overrasket.... trodde jeg hadde skrevet kommentar til deg, men nei da. Har nok blitt avbrutt i tanken, noe som ofte skjer:o) Så fine bilder fra dagen din, planten du kjøpte deg heter nok pletter i luften. Har to av den i vinduet på kjøkkenet formet rundt hjerte. Har funnet ut at de ikke liker tørke..... Flott bilde av eple også. Jeg har gitt deg en utfordring, håper det er greit. Jeg er ikke så flink i sånt. Ha ei fin uke.

Pulsatilla sa...

Sier som mor Grethe at det er Pletter i luften du har kjøpt. Og skriver også under på at de ikke liker tørke - jeg snakker av erfaring... Fine bilder fra deg - håper du har hatt en fin helg!