søndag, mai 13, 2007

Det kunne gått verre...

Fredagen starta med melding fra ei venninne som lurte på om eg var heime, og det var eg jo faktisk. Ho ville komme på føremiddagsbesøk, og me kosa oss på terrassen i sola, i fleire timar.

Etter at ho var gått skulle eg levere tilbake 2 egg eg hadde lånt av eine naboen. Eg trur jo at eg fortsatt er 15 år, og spretten som ein fole, men bildet over er eit bevis på at eg ikkje er det.....Mellom oss og naboen er det ein skråning som skal bli eit blomebed, men nå er det berre stein, og der gjekk eg ned. Det gjekk heilt fint til eg skulle ta eit elegant hopp ned fra ein stein, men det var ikkje særleg elegant der eg i lause sandaler tråkka skeivt og trynte i bakken. Au, J..%# F...#§?&% ankel, det gjorde skrekkeleg vondt i ankelen min. Eg hinka meg inn og fant is og la på. Så sat eg der med vond, hoven ankel, og såg for meg, meg hinkande oppover kyrkje golvet den 23 juni.... Pessemisten i meg hadde eit godt overtak ei stund, men etter å ha kjend godt etter ei stund, så tenkte eg med meg sjølv: Hilde, du knakk ankelen i fjor vår, du kan ikkje ha gjort det nå igjen, ta det med ro, det ordne seg for snille jenter. Så når foten vart halden i ro ei stund så vart det bedre.
Me har vore i konfirmasjon i dag også, og det har gått fint. Ankelen er fortsatt hoven, og det ser ut som eg skal få det største blåmerke eg nokon gong har hatt. Men som sagt; det kunne gått verre!

Her kjem fleire blomebilder. Desse rosa og kvite blomane ville absolutt vere med meg heim, eg trur faktisk dei sneik seg oppi posen heilt av seg sjølv.

Eg hugsar ikkje kva dei heiter, men dei skal få bu i ein sinkbalje ute på terrassen.


Siden det var helg fekk eg pynte litt inne også, så der vart det ein calla og nokre grøne strå i ein liggande vase.Bildet er fra interiørbladet ROM 1 2 3. Hadde eg hatt 20 000 til overs, så var det denne eg skulle kjøpt meg.
Eg kan berre sånn sjå meg sjølv sitje inni denne. *meg vil ha*
Til min store overraskelse så hadde eg fått ei utfordring av Mor Grethe, der eg skulle skrive om parfymen eg bruker. Det var ei enkel utfordring,hehe. Eg er særs vanskeleg når det gjeld parfyme. Det som luktar nydeleg godt på andre, det luktar rett og slett kattepiss på meg.....
Parfymen eg brukar , og har brukt i mange år er " Shalimar" fra Guerlain. Det lukter godt på meg, nesten litt karamellvanilje aktig. Eg er stadig på jakt etter ny parfyme, men det er ikkje enkelt. Det hadde vore kjekt å kunne veksle litt mellom fleire, så eg er stadig optimist, og ein dag...... Eg sender utfordringa videre til Mmmalin,9na og RedRobin:o)

10 kommentarer:

MODERN COUNTRY sa...

Å hjelp!!Herlighet, nå var du heldig Hilde!! Og da mener jeg ikke at du vrikka foten, fro det var vel noe inn i hampen vondt, ja det ser jeg på skrifta, haha..Men godt du ikke knakk den, det hadde vært katastrofe nå like før brylluppet! Du får ta det helt med ro og slikke sårene dine. Og så får jeg håpe du ikke har for vondt i poten så du ikke kan se på barnetoga på 17 Mai. Fine bilder i dag, herlig :) Ha en god natt!zzz

Reidun May sa...

Oi, den dagsengen var fin. Koster den virkelig 20 000 ja, får levere LOTTO skjønner jeg, så får jeg ha den ved siden av boblebadet;))
God bedring me foten!

@afjo72 sa...

Oi, en utfordring til meg! Skal se hva jeg kan få gjort med den da... :o)

Men du; vær forsiktig med slike hopp og sprett da! Uff, jeg fikk helt grøsninger her da jeg leste dette. Håper du er mye bedre allerede - men fortsatt god bedring til deg!!

PS - tror du vi får rabatt på den sengen hvis vi kjøper to... vil også ha... *fnise*

[morgrethe] sa...

Huff da, stakkar deg. Får tro det går bra... nå må du gå/hoppe/løpe veeeeldig forsiktig fremover, til den store dagen er over. Bra du tok utfordringen. Jeg bryter alltid kjedebrev, så utfordringen jeg fikk hang egentlig i en veldig tynn tråd;o)

Anonym sa...

Uff så uheldig med foten! Håpar du blir raskt god igjen, heldigvis nokre veker igjen til bryllupet:-) God bedring!

Catta sa...

Isj, så kjedelig!!! Jeg forstuet kneet i høst og hele kneet hovna opp og ble blått! Ikke noe kult!
Håper du blir bra fort!!!

9na sa...

Heisann! Stakkars deg, det der ser jo ikke godt ut! Bra den ikke brakk, da, men det kan være sabla vondt likevel!!! Innta sofaen og legg foten høyt og bli der, i sofaen! Og la 17. mai og bunadskjorter seile i sin egen sjø! Cathrine og jeg skal ha sofa-og-tv-17.mai, men vi skal ha 17.mai-frokost for naboen først, og så skal Tor og minstemann ut i spetakkelet mens vi skal koooose oss! Takk for utfordingen forresten!!!

åsemor sa...

Det var vel litt vel mye spenning i kvardagen, enn om........
Heldigvis virker det som det går bra, men nå må du være forsiktig for plutselig er dagen kommet.
Håper du ikke har smerter, ha ei fin uke:)
Takk for koselige komentarer på bloggen min.

@afjo72 sa...

Utfordringen er besvart! :o)

Håper foten er i fortsatt bedring.

Trines Hus og Hage sa...

Hei, hei og takk for koselig kommentar på bloggen min. Det høres ut som om du skal stå brud sankthansaften, og da skjønner jeg det er helt utrolig viktig å få den ankelen bra igjen!!! Godt det gikk såpass bra som det gjorde, og så må du bare skynde deg og bli helt frisk! Nydelige blomsterbilder du hadde tatt! Blir skjønne i sinkbalje!!!