mandag, mai 21, 2007

Bursdag:)

GRATULERA MED 38 ÅRS DAGEN MIN KJÆRE BENT:) Hadde eg vore heima skulle du fått roser av meg. Men dei kan du jo få til helga:o)

Hadde eg vore rik på penger så skulle du fått denne flotte Audien av meg. Men dessverre så er eg ikkje rik på penger, men på mykje anna...

Og i dag har du vore å spela golf. Det kunne du gjort kvar dag, heile dagen faktisk, om du hadde fått det til.....
Å feire fødselsdag er sunt.
Statistikken viser at de som feirer flest fødselsdager,
også er de som lever lengst.
Larry Lorenzoni

Så bursdagsbarnet må me feire til helga når eg er heime igjen. Eg laga kake i går, den står på kjøkkenbenken, kjære:) hehe.
Turen bort gjekk fint. Eg starta optimistisk kl halv sju i dag tidleg, ein halv time seinare enn eg hadde tenkt, men eg var litt trøtt,hmm.
Sola skein, og eg hadde Mark Knofler (e det sånn d skrives?) i cd spelaren. Det var lite trafikk og alt var berre bra, men så kom eg til Haukeli tunnelen, og der var det bom stopp i 1.5 time. Eg hadde nesten gløymt ut at det fortsatt var vegarbeid i tunnelen. (Godt eg hadde eit nytt Hjemmet med meg).
Eg var på skulen halv ett ca, og vart pittelitt sur fordi det var ingenting som skjedde der, og eg kunne ha vore heime til i måro....Hmfr
Jaja, eg fekk nå skrevet ferdig resten av ei oppgave som skal leverast i måro i lag med sokkane eg har strikka.
I kveld er det Criminal Minds, og det må eg ha med meg, skikkeleg spennande, og litt ekkelt.
Eg er restituert eller resirkulert etter laurdagen og, heldigvis:) Det eg gløymde å skriva var at forlovaren min klarte å dette ned trappa når me skulle ut, men det gjekk heldigvis bra med henne. Ho var reddare for maten ho bar på....tullejento. ( ho fekk seg eit saftigt blåmerke på låret) Men jento tåle ein trøkk, heldigvis:)
Forresten så fyller svogeren min også året i dag. Gratulera med dagen Geir:)
Og i går hadde Tone, tantebarnet mitt, ho vart 28 år. GRATULERA.
Forresten så er det godt eg er her, elles hadde eg forspist meg på kaker....

5 kommentarer:

åsemor sa...

GRATULASJONER TIL ALLE :) Enig med deg ,alle bursdage må feires , det er nok hverdager.

Anonym sa...

Hurra for alle bursdagsbarna hos deg :)

elin1976 sa...

Hei snuppa. Jeg turte ikke å se criminals mains i går... trod det er føste gangen jeg har hatt problemer med å se TV. Måtte svitsje for å se hva som skjedde og fikk med meg den nedfrossede faren....takk for meg. Jeg skrudde over på en dokumentar om en gutt som mener han hadde levd før. Så nå er du tilbake på skolen. Er dette ditt diste år eller? Du er mer enn god med pendling, mann, barn og ikke minst det om å være student en dag og mamma neste. Har prøvd det! Kos deg masse. Klem:O)

@afjo72 sa...

Gratulerer til hele gjengen - litt på etterskudd men dog! Godt at du har kommet deg igjen etter lørdagen :o))

Ha en fin uke midt i fylket! Sola skinner her "nederst" i dag :o))

[morgrethe] sa...

Hallo Hilde. Gratulerer med bursdagsbarn og ikke minst med at det er siste uken din som pendler. Leste innlegget ditt fra utdrikningslaget, det virker som en uforglemmelig dag og kveld. Ha ei fin uke på Notodden.