torsdag, desember 06, 2007

Spøkelser og andre rare skapningar...

... kan du treffa på museumet i helga. Me fekk ein lite smakebit på dette i dag då me kom for å lage til jul i husa. Me fekk beskjed om å berre gå inn for det var opplåst i begge husa. Me gjekk inn i "Futastovo" der me skulle dekke bordet i bestestova. Ho eine i klassen min tok i døra inn til stova og dytta for å få ho opp, men den var nok låst likevel, og gjekk ivertfall ikkje opp. Me venta til Jane på museumet kom, og ho lurte på kvifor me ikkje gjekk inn. Nei, me fekk ikkje opp døra inn til stova fordi det var ikkje opplåst. Joda sa ho, og tok i døra og gjekk inn. Hmmm, det var jo nettopp låst, sa me. Å ja, då er spøkelset vårt på ferde igjen, sa Jane.
Så dette skal bli ei spanande helg:o)


I dette huset budde han ,som dømde den siste kvinna i Noreg, til døden for hekseri.
Lystige saker.

Eksamensutstillingen min, var eg og tok ned i dag. Her heng og står dei 10 arbeida som skulle stillast ut.
Det gjekk strål A nde. Hehe:o) Fornøgd nå 9na?


Så nå er det berre helga på museet igjen, + å skrive ei refleksjonsoppgåve etter helga.
Snart kan eg konsentrere meg om å lage til jul i heimen:o)Rasmus pusen har gode dagar inne i korga si. Det er så ruskevèr ute at han likar seg best inne for tida. Han er ein going som maler berre nokon vil klappe han litt. Det beste han veit er å bli klødd under haka og på magen:o)
Eg skal ta meg ein bloggrunde i kveld og få ltt julestemning, det er så utruleg masse flott som vert vist rundt omkring.
Ha ein strålande kveld alle saman.
6 kommentarer:

elin1976 sa...

Guri så spennende....jeg elsker spøkelser. Er så fasinert av slike skapninger eller energier....gud så slummelt da. ha ha ha. Grattis med god overstått eksamen. You go girl!
Masse klemmer fra Elin:O)

Sol sa...

Så glAd jeg ble for å lese at eksamensresultatet ble topp! Og jeg ser det jo selv av bildet at det du har laget er helt toppers!
Hmmm, det spøkelsesgreiene høres skummelt ut synes jeg...Lykke til i alle fall.Det ser jo veldig koselig ut der, og blir nok ei flott helg.Tusen takk for koselige ord i bloggen min Hilde.

Sea Angels sa...

Thankyou so much for visiting, I really love it when fellow bloggers leave a comment so I can then look at their blogs. I just adore the photographs, I really like magical looking places,and your photo's are magical.
Have a super week end
Lynn xx

organic-lizzi sa...

Dette ser ut til å kunne bli en artig helg..Har med jobben som dyretolk kommet i situasjoner der jeg har måttet "sende de over",. I gamle hus er det jo mange som bare tusler om huset og ikke er direkte spøkelser.
Rasmus nyyyter livet han.Deilig.. kanskje jeg tilogmed skulle ønske jeg var katt akkurat i disse tider:-)
Du lager jammen mye fint!
Ha en strålende dag.
klem Randi

FO - 2 sa...

GrAtulerer! :)
Nydelige bilder! :)

Ett spennende sted, hvor du skal tilbringe helgen....!
Gamle hus har mange energier...
Men, historien rundt det ene huset der var fryktelig!

Takk for det søte hjertet!
Du er god og snill!

God helg til deg.
Klem.

Anonym sa...

åh gurimalla spøkelser! iiiiiiiiiih!!! jeg vil også være med!hihihi... kanskje?? hihii..nei jeg tør ikke!
men jeg elsker spøkelsesfilmer, Ghost Whisperer og jeg er sikker på at noen ganger så er det noe som følger med, særlig på jobben min (gamlejobben iallefall...)
Det er et rom i 2. etg på gamlejobben, på gamle kirurgiske avdelingen der, det er ingenting der, men likevel går ringeklokka fra det rommet hver kveld en eller annen gang. Altså når pasientene drar i snora etter sykepleier. En gang fortalte en av pleierne at hvis hun kom på kveldsvakt og gikk inn og sa god natt, så ringte det ikke derfra den kvelden/natta...

rart ikke sant?

God helg!