tirsdag, november 06, 2007

You make me smile award

Denne koselege utmerkinga fekk eg av mi kjære storesøster Berit.
Det var ei hyggeleg overrasking på ein heilt vanleg tysdag:o)
Tusen hjarteleg takk.
*
Eg vil gjerne gi denne videre til nokre flotte damer som får meg til å smile når eg les kva dei skriv på bloggen sin.
Den første eg vil gi denne til er Redrobin, som skriv om sine kvardagsbetraktningar slik at alle og ein kvar kan kjenne seg igjen, og må le med henne.
Den andre eg vil gi denne til er Elin, som skriv innlegg grytidleg på morgenkvisten medan me andre sover, og som fortsetter dagen i eit forrykande tempo.
Den tredje som får denne er Gawo, som tek oss med på fantastiske turar på 2 hjul og 2 bein, og viser flotte bilete fra fjell og sjø.
*
Elles så fortener faktisk alle desse flotte og koselege menneska som skriv om kvardagslivet sitt her inne denne utmerkinga:o)
Det er ei glede å ha blitt kjende med alle saman.

4 kommentarer:

GAWO sa...

Du fortjenter den.
Og takk skal du ha for at du sendte den videre til meg. En fin utmerkelse å få på en tirsdagskveld når regn og vind herjer ute. Jeg har vært så heldig å få den av Ida også. Så takk til dere begge to ... som får meg til å smile og bli glad.
*kjempesmileklem*

GAWO sa...

huff..det er litt sent ser jeg...
Du fortjener den ... skal det stå!

[morgrethe] sa...

Hei Hilde.... nå er jeg på en runde og prøver å oppdatere meg. Ser du hadde mye å rope hurra for på fredag. Det er jammen meg viktig å fokusere på det som er positivt og alt du rekker, istede for det en ikke rekker. Ha en fin onsdag Hilde.

@afjo72 sa...

Tusen takk fra meg også!!! :o)