tirsdag, oktober 09, 2007

Tysdagshygge:o)

Vips, så var eg nesten midt i veka. Det er jo nesten berre mandagar og fredagar...skjønar ikkje heilt dette her. Helga var koseleg med besøk av Malin, eldste jenta mi. Me farta litt rundt på lørdagen og var først og besøkte tante Berit, mi søster. Dei var på hytta, og hadde med seg datter, svigersønn og tvilling barnebarn, så fekk me snakke med dei også. Seinare på dagen kjørte me Kenneth til kjæresten, og så drog eg og Malin på kino. Der såg me "Rattatouille", kjempesøt film om ei rotte som ville vere kokk.... Så tok me oss ein god kopp kaffi på "Cafe Moody" før me kjørte heim og laga oss middag, og trøkte i oss masse smågodt. Jaudå, me kan kose oss!!! Søndagen sov me lenge, til eg vart vekka av telefonen. Så då var det å hive seg i bilen og kjøre til by`n for å hente mannen som var komen med båten fra Røvær, der U.L Skjoldafjord hadde vore på overnattingstur. "Takk for innsatsen fest "etter teaterframsyninga i vår. Dei er begynt å skrive på revy til våren igjen. Eller "kabary", som dei kallar det. Så det er me begynt å gle oss til allereie. 1 mars skal premiera vere:o)

Eg har ikkje noko nytt i kategorien "heimelaga" å vise fram, så då viser eg litt av tinga eg har på kjøkkenet. Krukker med lokk og mugger kan eg ikkje få nok av, og desse med skrift på er eg veldig glad i. Flisa med kattemotiv er julegåve frå ei venninne, for mange år tilbake.

Gamle norgesglas er fine til å oppbevare ris, linfrø og pinjekjernar på. Dei er ganske så dekorative der dei står på benken.


Eg har fått tildelt min hemmelige venn i "Interiør gave alongen", og er snart ferdig med gåva. Den eg skal gi til, kjenner eg ikkje så godt, men eg håpar at det fell i smak, det eg sender av garde. Det er veldig koseleg å vere med iallefall.
På skulen går det fint, og eg storkosar meg. Det er ein triveleg gjeng på 13 jenter, i ulik alder, og 1 mann....Me går godt saman, og alle er så flinke og arbeidsomme at det er ei fryd!!!
At me har ei utruleg flink og inspirerande dame til lærar er også med på å gjere dagane flotte.
I morgon har eg fri fra skulen, men skal jobbe fra 07.00-14.30 på aktivitetshuset med psykisk utviklingshemma:o)
Så må alle som er innom ha ei fin veke, og tusen takk for alle hyggelege kommentarar dåke legg igjen *SMILER*8 kommentarer:

Catta sa...

Heisann!
nei, dette med mandager og fredager skjønner ikke jeg så mye av heller... Skjønner liksom ikke hva tiden har gått med til... er det helt sikkert at det virkelig er 24 timer i hvert eneste døygn??

Lillebroren min har også sett Ratatoille :) Han syntes også den var kjempebra, så han kommer sikkert til å få kjøpt den når den kommer, og da vil jeg nok låne den litt av ham! Hehe :)

Smågodt er suuupert, altså!! og man trenger jo ikke tenke på vekta!! for det er jo løsvekt! Haha ;D
Hørtes ut som om dere hadde en fin helg :)

Ha en kjempefin kveld og en fin fredag :)

Lille Trille sa...

Høres ut som du har hatt en skikkelig fin helg :-)
Her var det også full rulle hele helgen, med overnattingsbesøk av både store og små - kjempekoselig!
Ha det fint resten av uken da !
Klem Lille Trille

[morgrethe] sa...

Jeg har masse norgesglass i kjelleren, det var virkelig dekorativt med forskjellig frø i dem. Ikke så kult med tupperware....*smil* Så koselig helg dere har hatt. Jeg hadde tilbud om å være med til Riga i fjor, men valgte 40-års dag i Bergen istede.Det var samme gjengen som var i Tallinn i helga. Hørte de si at Riga også var fin, men det var en travlere by, ikke så spesiell som Tallinn. Men dette er jo øyet som ser og opplevelsene er jo forskjellige. Kjæresten var iallefall veldig fornøyd da han kom hjem fra Riga i fjor. Sikker på at du kommer til å kose deg.

Hvor uka blir av....ikke vet jeg
;-)

elin1976 sa...

Hei Hilde.
Jeg skal begynne på min hemmelig venn gave i dag. Å ejg kan si såpass at denne gangen er hun ikke norsk. Skal bli stilig og se om hun klarer å gjette at det er fra meg. Det err ganske kjekt sånn hemelig venn pakker. Det er vel den fjærde gangen jeg er med og kommer ikke til å slutte med det første. (det er jo de eneste pakkene jeg får i posten som ikke er bestillt he he)
Ha en fin onskdag:O)

åsemor sa...

Hørtest ut som ei trivelig helg, litt godt med slike bare-være-sammen helger av og til.
Ha ei fortsatt fin uke:)

Anonym sa...

Jeg har også registrert det!!! Mandager og fredager, og i dag onsdag... da stopper jeg litt opp for da har jeg kveldsskole! Men det går fort.. oj.. det er livet?! Jeg håper jeg kan jeg summere i pluss når jeg sitter som gammel dame og ser bakover, at jeg ikke løp fra det eller kjeda meg for mye?

Ha en fin uke i mellom mandager og fredagene :)

Anne sa...

Kjempetrivelig innlegg.
Fint å høre at du har det fint i skolesituasjonen, og du...
når tiden går fort beviser dette at en har det så bra.

Virkelig vakkert bilde av gyngestolen din.

Petunia sa...

En stund siden jeg har vært innom deg...det er som du sier..dagene går alt for fort...
Mye nytt og fint her inne hos deg.
Vi skal se "ratatoille" i helgen håper jeg! gleder meg!