mandag, august 20, 2007

Scrappulver og vaskebooking, eller noko sånt...

Eg var i by`n på laurdag og skulle på loppemarked, men på grunn av havnadagar, sildabord og andre uheldige omstendigheter så kom eg meg ikkje der. Så i staden så tok eg turen på eit kjøpesenter, og på ein koseleg butikk fann eg denne søte boksen til å ha vaskepulver i. Siden eg har vaskemaskinen på badet er det jo fint å kunne kamuflere stygge vaskepulverposar. Eg kjøpte litt ark og dill til fotoalbumet som de kan sjå under.

Eg må jo lage album til bryllupsbildene, og det kosar eg meg med innimellom alt anna.

Eg skulle visst hatt meg eit kurs i dette for å fått litt meir idear til korleis eg skal utforme sidene.Eg var jo så utruleg heldig som vann konkurransen på bloggen til Petunia på fredag, og på lørdag låg det ein diger pakke og tøyt utav postkassen vår. I pakken var det masse flott garn, og ei hyggeleg helsing fra Petunia.
Garnet har Rasmus pusen lagt sin elsk på, og det er så vidt han får plass oppi korga, men sove der skal han.

I kveld har eg hatt besøk av nokre damer som ville kjøpe litt lappestoff av meg. Eg sel fortsatt av restlageret etter Ting og Tang, butikken eg og ei venninne dreiv for nokre år siden.
Er nokon interessert i å kjøpe så sel eg 30 cm bitar for 10 kr stk. Det er ikkje siste mote, men heilt greie basis stoff.
Ha ein fin kveld alle som kikkar innom:)
13 kommentarer:

Anonym sa...

Så flott album du lager. Og den boksen til vaskepulver var jo kjempefin! ha ei fin veke:0)

[morgrethe] sa...

Hallo Hilde. Så fin album det blir da. *kremt* Jeg har visst ikke limt inn bildene fra bryllupet vårt enda. Det får være et delmål nå når jeg skal være hjemme dette året. Når det gjelder lappestoffer har jeg nok, burde solgt litt selv...smil. Ha en fin dag.

Silkeline sa...

Oi, så fin den boksen var! En sånn kunne jeg ha trengt til vaskepulveret mitt også. Ser jo litt penere ut enn en refillpose.....
Bryllupsalbumet ditt blir nydelig! Du trenger så visst ikke noe kurs....du er jo såååå flink:)Scrapper litt jeg også, men har vært dålig i det siste. Tiden strekker ikke til til alt jeg ønsker å gjøre, ikke kreftene bastandig heller....
Har du vært inne på www.scrapjazz.com ? Der er det mye fin inspirasjon å hente:)
God tirsdag! Klem:)

Marie sa...

Skikkeleg fin vaskepulverboks du har kjøpt! Albumet blir heilt sikkert koseleg å bla i og vise fram til familie og venner.
Ha ei fin veke :o)

Hilde sa...

Så fin vaskepulver boks, helt perfekt:) Jeg ble nesten redd da jeg så det överste bildet på deg og din forlover(?). Det var akkurat som å se et speilbilde av seg selv. Det er vel sånn at man har en dobbelgjenger noe sted, og jeg tror jeg har funnet min.
Ha en fin dag!
Hilde

JULIEK sa...

He he vet du jeg kjøpte to av den boksen igår jeg ++ mer av den serien. Har lenge tenkt på at jeg skullke ha hatt noe slikt. Fine var dem og grei pris også.

For et nydelig album du har laget : )

MODERN COUNTRY sa...

Neimen så nuddelig pus da, elsker disse lille krabatene :)
Så du har drevet butikk ja, så artig. Hvorfor sluttet du med det da? Synes du skikkelig flink og ikek bare det, men også veldig tålmodig til å sette bilder og gjøre det delikat i album. Ja, jeg har IKKE tålmodighet til det. Her ligger det altså haugehvis og blir vel helt ødelagte i skuffene. Ja, nå for tiden blir det bare digitalt. Men noen har jeg printet ut da. Som etter i sommer, fra tantebarn på fang. Det er koselige minner det :) Flott vaskepulver boks, den vil jeg ha og. Ja les, vil ha! hihi..ha en God natt Hilde (",)

Kristi sa...

ohh det var ei skikkelig fin boks Hilde!, elsker hvitt....
Fint blir albumet ditt og!!
Ha en god kveld min venn!
Kristi

Blåbærtua sa...

Hei og takk for koselig hilsen i bloggen min. Utrolig mange fine bilder du har tatt fra det museumet. Bryllupsbildene var utrolig skjønne. Jeg kunne tenke meg å kjøpe litt stoffer av deg....

Catta sa...

Hallo!
Haha! Selvfølgelig skal Rasmus ligge der! Hihi! Han må jo være sjelefrenden til Figaro! Hun gjør nemlig akkurat det samme så ofte hun har sjansen! samme hvor lite eller ubehagelig det er skal man ligge der om man er katt!
ha en fin kveld

åsemor sa...

Skikkelig fin boks du har kjøpt deg, koselig med den nostalgiske stilen.
Når det gjelder de bildene kan jeg neppe bidra med noen ideer. Har ikke limt inn bilder siden barnedåpen til Karoline, hun er 19 år nå, SKJEMMEST.........

Berit T sa...

Gleder meg å se albumet, og rekner med at det blir flott som alt annet du lager.
Kurs kunne du holdt andre!
Pulver-boksen var flott.
Har ikke vært innom den butikken enda, men det skal jeg en dag jeg skal ut på dill.
Ha en god kveld,klem og hils de andre

Petunia sa...

Den vaskepulver boksen var knas! Blir sikkert skikkelig fin på badet. Ser ut som pusen koser seg:-)