søndag, juni 03, 2007

Solskinnsøndag

Mi kjære mamma døydde for 17 år siden, men hadde ho levd hadde ho blitt 72 år i dag.
På bildet er ho 18 år, og det er eit nydeleg bilde av henne, synest eg.


I dag har me hatt besøk av bror min, svigerinna mi, dottera deira, og sonen hennar, William.
Han er skrekkeleg glad i Rasmus pusen vår, og det er gjensidig til ei viss grad....Rasmus er ikkje så van med å bli boren rundt, men finn seg i det ei lita stund.Tilslutt går han lei og gøymer seg vekk:o)

Svigerinna mi hadde med ein flott bukett med blomar fra hagen. Det var syriner som dufta nydeleg, og rhododendronblomar.


Det har vore så nydeleg ver her i dag at det er ei fryd. Me har sete på terrassen i heile dag, og berre kost oss. Eller eg har kost meg, medan min kjære har vore litt redusert etter 40 års dagen me var i, går kveld. Det var skikkeleg kjekt, med god mat, flotte talar og sangar, og kjempetrivelege mennesker. Me var ute under open himmel, og det var varmt og flott heile kvelden, og natta med.Ein skulle ha vore katt, tenkjer eg, når eg ser på dette bildet av Rasmus. Han må vere med der eg er, og legg seg til å sove midt oppi det eg held på med. Sovehjarta har han ivertfall, gopusen min:o)
8 kommentarer:

Stina sa...

Vacker mor. Mysiga bilder. Kram Stina

Ellie sa...

Det var et flott bilde av din mor. Det har vært en deilig solskinnssøndag her også, nydelig etter mange dager med regnvær. Ha en fin uke!

Små Gleder sa...

Hei! Takk for koselig melding. Bare hyggelig at du linker til meg, linker deg jeg også. :-)
Flotte bilder du viser. Moren din var vakker!
Håper du får en fin uke!

JULIEK sa...

Så koselig bilde av din mor. Jeg mistet min mor i 99. Det har til tider vært veldig vanskelig for meg, men begynner nå å klare å leve med det, men jeg savner henne stadig. Koselig bilde også av Rasmus og William, Rasmus ser ganske stor ut her altså : = )

Sol sa...

Det er sant, det er et nydelig bilde av din mor, et mykt og fint bilde ;-} Synd at du mistet henne så tidlig....Det fikk meg til å tenke på min far som jeg mistet for nesten like mange år siden(16 år)Til høsten ville han blitt 69.Jeg har savnet han i alle disse årene,og kjent mye på hvor vondt det er at han aldri fikk oppleve barnebarna sine....
Koselig bilde også av gutten og katten. Det er fint for barn å ha kontakt med dyr.Ser at det blomstrer fint hos deg. Det rører på seg ute i hagen hos meg også.Har en flott Rhododendron som begynner å springe ut nå...Kommer nok med bilder etterhvert. Klem.

åsemor sa...

Nydelig bilde av mor di, det er rart med disse dagene........
Virket som dere ellers hadde hatt en koselig søndag, det er så deilig med sommer.Her nytest dagene til fulle, ha ei fin uke , håper du får kost deg litt til tross for lesinga :)

[morgrethe] sa...

Nydelige blomsterbilder og fint ungdomsbilde av mor. Døden er brutal og savnet stort, sånne er det når en mister noen som står en nær.

9na sa...

Man skulle vært katt.... Av og til!