lørdag, april 21, 2007

SOL

Sol står det i overskrifta, men det var ikkje mykje sol når eg kom heim sein på fredagskvelden, då snødde det, SNØDDE. Det var kolonnekjøring og snøstorm over Haukelifjell så eg var vel 1.5 t seinare heime enn eg skulle. Litt kjedeleg, men eg kom vel heim, og det er det viktigaste.

Eg er nesten aleine heime denne helga. Bent jobba heimefra på fredage siden han skulle til Hovden med volleyballguttane på hyttetur om ettermiddagen. Marie vart med faren sin ned til Hommersåk for å besøke tanten, onkelen og to søskenbarn der. Kenneth ville ikkje vere med, så han er her hos meg, eller rettare sagt han sover her, og så er han på jentebesøk resten av tida....
Rasmus pusen har eg jo her, og han er det mykje selskap i, når han er inne....
I natt kraup han opp i senga til meg, og der låg han så fint i fotenden. Vanlegvis skal han ut i 5 tida på morgonen, men i dag sov både eg og han til kl 9....Herleg.

I dag skin sola så fint innover stovegolvet, og Rasmus er kjempeklar for å komme seg ut.

Her er han i full fart rundt hjørna på huset, og bortevekk er han. Ivertfall for nokre timar.


Det er veldig kjekt å brodere monogram, og det går ganske fort, faktisk. Eg har ikkje verdens største tålmodighet, men dette har gått fint. Min og Bent sin bokstav veit eg ikkje heilt kva eg skal lage av, men eg får vel brukt det til noko.
Nå skal eg enten ut å gå tur, eller ein tur til by`n, trur det blir by`n først ,og så tur etterpå.
Ha ein flott lørdag alle sammen:)


2 kommentarer:

JULIEK sa...

Ja tenk at det snør. Det gjøre det her også, men innimellom skinner solen så fint. Det er som om naturen ikke helt klarer å bestemme seg hvordan den vil være : )

åsemor sa...

ja, slik er det å ha ungdommer i hus, heimen er mest populær om natta :) I påska var alle hjemme , følte at ytterdøra gikk hele døgnet :)
Ha ei fortsatt god helg.