lørdag, mai 27, 2006

Bursdagselskap

Så var det laurdag og regnver igjen....Men skitt au,me skal i bursdagselskap i dag.
Og i dag fekk me molda som me skal ha på plenen og i beda. Det blir litt arbeid å få den på plass for han klarte ikkje å tippe den på plenen, men utforbi....tulling.
Så kl to eller nåke sånt, kjørte me te Vea, for det er der Tone bur. Ho er eg tante til, og ho har fyllt 27 år og skulle feire det ilag med kjærasten sin, Sigurd som har fyllt 35. Han er fra Kristiansand, men skal flytte ilag med Tone te sommaren. Søster mi Berit og svogeren min Geir, var der og. Dei er foreldrene te Tone, og Laila søster hennar. Laila har to gutar som er tvillingar, og heiter Hans David og Karl Inge. Dei er 6 år, og e høgt og lågt. Kjempe snåle gutar. Hans David hadde ei laus tann som morfar te slutt klarte å trekke ut. Han kom stolt å viste dette, mens tårene rant og blodet pipla utor eit tannlaust hål:)
Me fekk masse gode kaker, og spiste og koste oss i fleire timar. Alltid koseleg å vere i lag med dei.
Geir og Bent planla å ha ein fisketur neste helg inne i Hervik. Kanskje det då blir aure,for sist Bent var å fiska vart det ikkje nåke. Eller dei han fekk, fekk Svein med seg heim. Heldiggrisen!


Hurra for:

- gåtur i regnet
-bursdagselskap
-tannfeen
-Kanskje sol i mårå
-søndag

1 kommentar:

Ingrid sa...

hehe, eg holde på med ei veska i gullstoffet eg kjøpte av deg. Imårå e den siste eksamenen min, og fra då av ska eg produsera allslags hobbyting fortare enn nåken gong! eg klør i fingrane:) du må blogga dei fine tingå du lage syns eg!