fredag, juli 06, 2007

Våt fredag...

I dag silregnar det hos oss, men det er flott temperatur. Bildet over er fra plassen der søster mi feira 50 årsdagen sin. Sandbekken leirplass i Tysvær. Dette er heimplassen til pappa min, men nå er det kommunen som eig der. Det var nydeleg ver den dagen, og me var ute o kosa oss heile dagen og kvelden med:o)

I gå kveld var det nydeleg ver og så varmt at me kunne sitte ute på terrassen. Rasmus pusen vil helst sitte på rekkverket og ha oversikt med alt som skjer. Han er ein travelt oppteken pus, som er ute på farten heile dagane, og er berre innom av ogtil for litt mat og kos før det er ut igjen. Han kjem inn om natta for å sove, heldigvis, så veit eg kor han er då, ivertfall. Då hoppar han inn gjennom soveromsvinduet og byksar opp i senga vår.....
Eg har prøvd å fortelje han at han er kastrert så han trenger ikkje farte så mykje ute, men han vil ikkje høyre på det øyra, hehe.

Her er litt av pynten ute på terrassen, og som de kan sjå så går det mykje i stein og "pinnar".
Lykta og Lavendelplanta fekk me til bryllupet. Såg de at eg skreiv "me" fekk til bryllupet. Det har faktisk vore min kjære som har sagt EG fekk til bryllupet, og når EG skal gifte meg....hehe.


I går var eg og snakka med han som driv planteskule her i bygda. Me fekk eindel gåvekort derifra, og me skal plante hekk i kanten på plenen. Eg trur det blir Lauvbærhegg, den var fin og blank på bladene, og vintergrøn. Det skal bli godt å få skjerme litt for naboen....
I dag har eg fri, men skal på nattevakt i kveld og resten av helga. Eg likar meg godt på jobb, men er ganske trøtt når eg kjem heim. I dag kjører min kjære mamma si til Jelsa i begravelse. Ho er 81 år, og han ville ikkje la henne kjøre aleine den lange vegen med ferje og allslags. Ho er sprek som få, men det er noko med å kjøre på ukjente vegar.
Siden det regnar slik i dag får eg kose meg inne med litt husarbeid (det trengs).
Så må alle saman ha ei flott helg enten det regnar eller sola skin:o)4 kommentarer:

Anonym sa...

Takk for hyggeleg kommentar på bloggen min:-)
Så mange flotte bilder,både frå bryllup og anna.
Ha ei god helg!

Anonym sa...

Veldig hyggeleg at du har "linka" meg. Tenkte å gjere det samme med deg. Ok?
Ha ein god dag!

Koselig koselig sa...

Så koselig det er hos dere! Håper din søster får en kjempefin 50 års fest :) Pusen din er kjempeskjønn også, jeg er sååå glad i katter- men vi kan dessverre ikke ha noen pga. min makes allergi. Det er kjempekjedelig, ellers hadde jeg nok hatt 2-3 stk. minst... ;)

Flower Power sa...

Så flotte hagebilder!:) Søt pus også! Jeg har en liten hund selv, og det er sååå koselig med et dyr i huset! Hadde katt når jeg var ung og bodde hjemme, så jeg elsker katter også:) God helg til deg og. Kos deg!