lørdag, juli 07, 2007

God helg:o)

I mangel av å ha så mykje spennande å vise fram så får dåke sjå mine nye klogger og tunika. Behageleg å ha på både for øvre og nedre del av kroppen.

Perler i mange variantar blir til smykker på lintråd om dagen. Eg skal vere med på ein marknad i begynnelsen av august, og lagar opp eit lite utval av smykker.


Turkis er ein av mine favoritt fargar.


Laga på dobbel lintråd og med låsen framme.

Turkis og brune perler på lintråd.
Ein gyllen variant kjem innimellom.

Men det er turkis som er favoritten. Her er det også blitt eit armband.
Eg skal på jobb i natt også, og det er heilt greit. I dag har det vore nydeleg og varmt her, men nå i kveld skya det seg til og begynte å blåse.
7 kommentarer:

Malinken sa...

Så flott med turkis. Det er en av mine absolutt favoritter også:-) Nydelige ting du lager!!

Håper du får en fin helg!

elin1976 sa...

Så nydelige smykker. Hår så lyst tilå prøve å lage slike. Har kjøpt inn littt utstyr med tanke på høsten og julegaver. Vi får håpe det blir bra. Så koselig du har det ute på terrassen.
Liker slike korglykter så godt. Er på jakt etter slike. Tenker at jeg kommer til å finne i Danmark.( finner alltid alt i Danmark he he) Kloggene og skjørtet var flott. Jeg har noen liknende klogger men er så vimsete og har en tedens til å ALLTID vrikke bena når jeg går på de. he he. Banner å steiker hver gan jeg gjør dette selv om at jeg vet at det kommer til å skje med engang jeg tar dem på. ( tror jeg trenger å øve meg) Har nok for svake ankler he he. Bra diagnoe! Lider av svake ankler! Du får ha en flott søndag.
Masse klemmer fra Elin:O)

Koselig koselig sa...

Jeg elsker smykker og jeg elsker dill, og det er kjempemoro å lage ting! Koser meg veldig når jeg gjør det :) Men ser at du har veldig orden i dine perler, jeg må få meg ordentlig stor kasse med masse små rom, det er så mye perler og det blir bare rot når plassen er for liten som nå.

Hm... ferieprosjekt dette også, for her regner det jo bare! :)

http://hoppetossadesign.webblogg.se sa...

Härliga smycken å ännu härligare färger!
Lämnar kvar ett spår som leder till min lite regntunga blogg, vääälkommen om andan faller på!

åsemor sa...

Så fine smykker du lager, og turkis og brunt er bare så fint sammen. Salget kommer til å gå strykende, lykke til :)
Ha ei fortsatt fin uke.

9na sa...

Så fine smykker! Og stakkars deg som skal på nattevakt... Du er utfordret av meg, se min blogg!!9na

Hjerterommet sa...

Takk for en trivelig kommentar i miin blogg. så mye fine smykker du lager. Jeg kommer tilbake på besøk hos deg igjen;) Du får ha en fortsatt fin sommer!