onsdag, juli 18, 2007

Onsdagsfri.

I kveld har me kost oss med "Brothers and sisters", og jordbær med vaniljesaus og krem,mmmm:)

Nå er muringa utforbi ferdig, og det vart veldig bra. Så nå er det min jobb å plante, og få det fint...

Muren går bak huset mot høgre, der er det bratt skråning opp mot naboen. Mot venstre i bildet skal det murast fleire meter mot garasjen vår, men det får me ta seinare. (lommeboka sa stopp for denne gang). Det blir grøne buskvekster oppi her, trur eg. Forslag tas imot med takk:)

-Pakke fra Panduro-

Jippi.
I dag kom pakken, eg har venta på, fra Panduro. Oppi den var det masse perler og dill til å lage smykker av.


Denne medaljongen var så nostalgisk og fin.

Desse firkanta delene målar ca 1*1 cm, og det var fire forskjellige englemotiv på dei. *favoritt*

Eg har laga litt smykker i dag, og her er eit med katte anheng.


Herresmykker i svart og limegrøn på linsnor.

I dag har eg hatt fri fra jobben, og har vore på hytta til søster mi Berit. Eg har hjalp henne med å lage seg blogg, og komme igang. Så alle som er innom her, må også kikke innom til Beritsøster. Sjå på lista mi over koselege bloggarar.
Her er det så surt og trist ver for tida, men det skal visst bli bedre til helga. Eg måtte fyre i omnen i kveld, så hutre var det....*Sommar,jada*
16 kommentarer:

Lena sa...

For en koselig blogg du har, og gratulerer så masse som nygift!! Pusen min heter også Rasmus, han er grå/hvit og litt sort:-)

Elin sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Elin sa...

Takk for titten innom meg, og no har eg sett på den fine bloggen din. Lukke til som nygift, som du ser av min blogg, så feira vi sølvbryllaup i går!

min sin lille tue sa...

Hei på deg. Her havnet jeg via Hverdagens gleder. Så koselig blogg du har.
Jeg fikk plutselig se at du hadde bilder av to blomster som du sier er ville orkideer.
Jeg syns den ene ligner veldig på en blomst jeg ikke kjenner til, og som jeg blogget om for noen dager siden, tok bilde av den i Ålesund. Kan det være den samme tro?
Ha ei fortsatt fin uke:)

Hobbygåsa sa...

De jordbærene så fryktelig gode ut! Spennende med pakke selv om man har bestillt det selv. Smykket med pusekatt er kjempefint! Ha en god dag!

Trines Hus og Hage sa...

Takk for koselig kommentar på bloggen min! Ser dere har kost dere med jordbær. Det så veldig godt ut! Steinmuren ble veldig fin og jeg synes du skal revurdere om ikke det skal komme litt flere farger enn bare grønt dit. Bruk feks rosen The fairy eller Max Graf som begge er bunndekkeroser. I tillegg prinsessespirea og/eller rosespirea. Som grønt bunndekke er planten karnstopp ideell. Den er nøysom og dekker godt. Krypmispel og krypeiner er også gode bunndekkere. Eller lag herlig staudebed oppi der!

Lille Trille sa...

Alltid kjekt med pakke fra Panduro, da kribler det alltid i fingrene :-) Skal bli spennende å se hva mer du tryller frem av perlene, de med engler var helskjønne.
Skal titte innom søsteren din nå jeg. Ha en fin helg !
Klem fra Lille Trille

Berit sa...

De var fristende de jordbærene...
Kjenner det kribler når jeg såg alle de fine perlene.
Så fint det var blitt utefor, synd det er så dyrt å få lagt på plass noen steiner. Nå kan dere jo plante før neste økt. Gleder meg å se resultatet.

Marie sa...

Trudde eg hadde lagt inn kommentar her, men det har visst ikkje kome fram. Fine smykke du har laga! Muren er kjempeflott og det nye bedet berre lengtar etter planter. Åsså fekk eg plutseleg så lyst på jordbær med krem av ein eller annan grunn...
GOD HELG!

Anniche sa...

Har du giftet deg? Grattis:)
Masse flotte smykker du har laget!!

Fortsatt God Sommer :O)

A

Catta sa...

Heisann!
gratulerer som nygift!
Så flott muren er! Likte perlene og! Flott kattesmykke, kanskje neste stoppet her blir Panduro? hehe
Ha en god kveld

Mia sa...

å vad smarrigt och vad mycket fint du beställt. ser att du är nygift så stort grattis!!

Lykkelene sa...

Tusen takk! Hyggeleg at du likte smykkene mine:0)
Ha ei flott veke!

Hemma på landet sa...

Jättefina saker-. Den där medaljongen har jag på mina gammaldags hjärtan. Kram

aPe sa...

Hei, hei! Så "nusselige" de englene var. Er de også kjøpt på Panduro? Tror jammen jeg ønsker med et smykke med sånne på.... Ellers blir det kjempeflott ute hos dere ser jeg. Flott dandert stein. Et tips: Kjøp kryproser og plant nederst mot steinene. Disse blir ca.40-50 cm høye og kryper bortover og henger litt over kanten. De er kjempefine. Bak disse kan du ha noe høyere. Så forreten deilig ut den jordbæra di! Nam-nam.... Dessverre er sesongen på hell nå.. Vi må nyte mens vi kan. Fortsatt god sommer.

Pulsatilla sa...

For en flott mur dere har bygget! Jeg vil også foreslå noe krypende/ hengende over muren - ser ut som det er ganske bratt skråning ovenfor? Klatrehortensia kan fungere flott i skråning og som bunndekke, den behøver ikke klatre på vegg. Ellers er også jeg begeistret for Rosen "The Fairy", den er villig og vakker. Vil du ha noe vintergrønt kan du jo vurdere mikrobiota. Er det ok med ting som visner ned, så er stormarikåpe og rosestorkenebb villige og lite kravstore, og binder jorden godt.

God sommer!