søndag, juli 15, 2007

Fisketur.

I dag har eg og min kjære vore på fisketur. Eg er glad i å fiske, men eg har aldri fiska med makk i elv før, så dette skulle eg få prøve i dag. Berre for å ha sagt det: eg kan ikkje fordra makk, så den måtte min kjære sette på kroken for meg..... Eg får frysningar av å sjå på dei, sjølv om eg syntes litt synd på makken og, der han hang fast. Hmmm, litt merkeleg, men sånn er det.
Det vart ikkje så mykje aure på oss. Me fekk nokre små som me måtte hive uti igjen, ifølge han som kan dette....Det var ein fin tur, men det regna ganske mykje til å begynne med (flott fiskever), det var veldig ulendt terreng, tett buskas av einer og anna grønt der me gjekk opp og ned ved elva. Siden det er min kjære som er elva fiskar av oss to, så fekk han fiske litt aleine uten å måtte tre på makk for meg. Eg hadde jo fotoapparatet med meg, og då er eg berga.


I skogen er det mange fine motiv. Einerbusken er fin og grøn når sola dukka opp etter regnskyllen.

Ein bitte liten sopp dukka opp nede ved ein trestamme.Desse to plantene er ein vill orkide, men eg huskar ikkje namnet på dei.

Eg ønsker meg veldig eit digitalt speilreflekskamera. Det er så kjekt å fotografere, men eg kunne tenkt meg å kunne tatt bilder ennå nærare enn eg kan nå. Det er lov å ønske seg:o)

Blåklokker vaks det også rundt elva. Fine blomen:o)

Som de kan sjå av bildet er min kjære i sitt rette element her. Det er ein fin plass dette, og i enden her ser det brua som går over elva.


Ganske idyllisk.
Turen var flott, det vart ikkje fisk, men me var fornøyde likevel. Det var godt å vere ute ein heil søndag, men eg vart så trøtt når me kom heim at eg slokna på sofan ei god stund. Sikkert ikkje så lurt når eg skal tidleg på jobb i morgon, men,men.

Her er mine ganske så gjennomvåte sko og føtter....Hehe, deilig.
Ha ei finfin veke alle som kikkar innom:o)
17 kommentarer:

elin1976 sa...

Så koselig det ser ut som dere har det. For en flott plass. Her er det skikkelig fiskevær. Regn hele tiden. Hadde med en kompis av mannen til sørlandet. Han maste hele tiden om hvor flott fiskevær vi hadde. Javel?! Jeg som hadde tenkt å sole meg å bli brun! Kan bare glemme det nå. Skummamelk er den riktige fargen! Ha en fin dag. Klem:O)

JULIE K sa...

Så utrolig fine bilder du har tatt. Den elva var jo veldig idyllisk. Ja det er koselig å fiske, men jeg synes synd både på makk og fisk jeg så det blir mest mannen min som gjør det he he.

åsemor sa...

Trivelig søndagstur, å trøtt blir en av frisk luft sånn er det bare. Bildene dine var fine, speilreflekskamera kan vi drømme om sammen :)
Ha ei fin uke !

moderncountry sa...

Jeg må si du tar fantastiske flotte bilder!! Kjempeflotte og fargerike, ble helt stum her.
Så vil jeg gratulere deg med din kjære :)
Aina

Jorunn sa...

Hei Hilde,
Tusen takk for koselig kommentar i bloggen min!
Kjempekoselig å titte inn til deg også. Gjett om jeg fikk lyst til å dra på fisketur nå da :o) Så idylliske og fine bilder du har tatt!

Gratulerer som nygift forresten!! Er det ikke herlig? Nyt det!

Hilsen Jorunn

Koselig koselig sa...

Herlig tur dere var på da! Godt du hadde med deg kamera ja, men bra at du fiska litt også! Jeg også liker å fiske, men ikke tale om jeg trer den stakkars marken på kroken nei. Stakkars.... marken... og meg... hihi

Å bli brun her som Elin skriver om overfor her nå det har jeg ikke tenkt på en gang. Har innsett at i år blir det lite farge på denne kroppen - dessverre. Men til neste år, da drar vi sydover - da skal jeg steke meg! Grilltur hahahaha :)

ha en fin dag videre!

Hilde sa...

Heisann! Hvilken fin blogg du har! Ikke har vi bare samme navn, men vi er visst fra samme fylke også. Jeg mistenker at du bor nord for Stavanger, stemmer det?
Ha en fin kveld
Hilde

Ellie sa...

Så mange flotte bilder du har tatt! Ser ut til å være en idyllisk plass å være på fisketur. Ser at du anbefaler "Bienes hemmelige liv". Det er ei bok jeg har hatt lyst til å lese lenge, og nå fikk jeg enda mer lyst til det!

www.beasbarnslikheter.blogspot.com sa...

Vilka underbara fotografier du har tagit. Vad har du för kamera tro?

(Och så är det väl lite personen bakom kameran som påverkar också förstås)

ALIN sa...

Hei! Takk for fin kommentar på bloggen min:)

Flower Power sa...

Så fine bilder du har tatt! Skogsbildene er helt proffe altså!:)
Idyllisk natur:)

Berit sa...

Nå har jeg også fått meg blogg altså!!

9na sa...

Så koselige bilder! Du er virkelig flink til å ta bilder!

Berit sa...

Så har jeg også vært ute en tur med Laika og luftet både henne og meg, ikke så langt og uten fiskestang. Traff en annen som også luftet hunden sin, en diger, Laika ble liten ved siden av, men hu reiste bust! MÅ IKKE KOMME ER OG KOMME HER betyr det, men er pysete når det virkelig gjeld. tror jeg..

Hilde sa...

Ja, det er klart det er ok. Jeg legger inn link til deg i min blogg også:)
Nå skal det soves her!
God natt!

Betty Jo sa...

Your blog and photos are beautiful. :)

Marie sa...

Eg klarer ikkje dy meg...Orkidea du har fotografert er flekkmarihånd, den gule blomen høyrer til liljefamilien og heiter rome. Dersom sauer et rome, som er giftig, får dei ein sjukdom som heiter alveld. Det har hendt nokre gonger hos oss.
GOD HELG!