onsdag, mai 23, 2007

Onsdagskvelden

har eg stort sett tilbragt foran tv`n. Det var ikkje så mykje anna å finne på i kveld, og det var litt kjekke ting å sjå på, så då så. Har sett Gilmore Girls, Ugly Betty, Lost og den nye serien på tv2 Brothers and sisters. Den verkar til å vere brukande å sjå på. Eg er ikkje noko tv slave, men her er det ikkje så mykje å finne på, og det er i tv stova det sitter folk.

I morgen tidleg får me vite kva som skal leggast fram til eksamen i kunst og handverk. Det er 5 oppgåver som er aktuelle, men det er 3-4 som vanlegvis vert trekt ut. Så får me sjå korleis det går. Eksamensdagen er 1 juni, men eg reknar med å lage til utstillinga på fredag slik at eg kan reise heim, og slepp opp neste veke.

Pedagogikk eksamen er nettbasert, så den har eg tenkt å ta heimanfra den 11 juni. Gruer meg litt til den, men det går vel det også. Det gjekk bra på kunsthistorie eksamen forresten, eg vart fornøgd med resultatet når eg fekk vite det:o)

Elles er det ikkje så mykje nytt å vise eller fortelle. Min kjære er på seminar i Oslo i dag/kveld, og har vore på båttur på Oslofjorden. Snakka nett med han, og nå var turen komen til bar runden......Hmmm, jobb kallar dei det,men. Tjihi, han får ta seg ut:)

I helga skal me feire bursdag, så då må eg til å bake litt når eg kjem heim. Me er ikkje kakemonsar nokon av oss, men når det er bursdag er det godt.

Takk for koselege tilbakemeldingar på forrige innlegg. Det er godt å få støtte i avgjerda ein har tatt. Ha ei god natt alle saman, og sov godt zzzzzzzzz

3 kommentarer:

9na sa...

Fint at kunsthistorie gikk bra! Lykke til med den neste! Skjønner godt at du ikke liker pendletilværelsen...

Mor Grethe sa...

Tvi tvi Hilde. Brothers and sisters var bra, så den jeg også.

åsemor sa...

Sånn var onsdagskvelden min og, litt dårlig samvittighet, da jeg kunne gjort noe fornuftigt istede.
Gjort er gjort :)
Ha ei fin pinse, kos deg !