onsdag, juni 06, 2007

Sunny,sunny day:o)

Dagen i dag har vore heilt fantastisk varm og fin. Eg starta tidleg i dag med å grunne desse to nattborda ute på terrassen. Dei skal bli kvite. Etterpå sette eg meg til å lese litt pedagogikk. Eg skal ha eksamen i det på mandag, den er nettbasert så eg skal ta den heimanfra. Greit nok det, men det vert stillt strengare krav på den måten. Eg gruer meg litt, men det må jo gjerast. Og då er eg heilt ferdige, yes:)

Solkrem og drikke er viktig nå når det er så varmt,hehe. Utpå dagen i dag måtte eg fint krype innandørs i nokre timar, det var rett og slett for varmt å sitje på terrassen, luksusproblem:)

Humler er kjekke dyr å få besøk av, men er ikkje så glad i veps. Humlene ser ut som dei har eit meir avslappa syn på livet enn den illsinte vepsen.....
Det fine veret her, ser ut som det skal halde seg ei stund framover, og eg håpar at det er slik for resten av landet også:o)


11 kommentarer:

JULIE K sa...

Så spennende det blir å se de nattbordenen ferdig malt. Utrolig godt å kunne male ute nå, alt tørker jo så fort. Ja nå er det faktisk så varmt at midt på dagen sitter jeg i skyggen. Kjenner jeg blir svimmel av å jobbe i sola.

Ellie sa...

De nattborda så kjempefine ut, gleder meg til å se dem ferdig malt! Lykke til med eksamen!

Malinken sa...

De nattbordene var kjempefine! Gleder meg til å se ferdig resultat.
Det var bra varmt på formiddagen i dag. Elsker sol og varme, men i dag måtte jeg fatisk gi tapt og trekke i skyggen.. *ler* Deilig at sommeren har kommet, håper den blir her lenge.. :-)

Lykke til med eksamen!

Mor Grethe sa...

Det var fine nattbord. Imponert at du orker å male, lese til eksamen og forberede bryllup. Flink pike du:o)

ALIN sa...

Hei på deg Hilde! Takk for kommentaren på bloggen min! Lykke til med eksamen på mandag, og til lykke med bryllupet senere i juni:)

9na sa...

Jeg er spent på de nattbordene i hvitt! Bruker du helt hvitt eller en nyanse?

elin1976 sa...

For noen flotte nattbord. Disse kunne godt jeg ha tenkt meg!!! Kan du vise bilse når de er ferdige. Ternk mandag kl. 23 er du ferdig med eksamen. OPedagogikk er jo ikke akkurat noe lett tema men du klarer deg nok. Er gandke sikker på det. Det kommer til å gå så bra så. Det du hadde i glasset ser veldig godt ut. Hva er det? Er stor fan av alleslags drikker om sommeren og lager på litervis av lemonade( til stor begeistring fra familien) Denne sommeren skaljeg prøve mange nye oppskrifter. Kan være litt greit med en annen smak enn sitron og jordbær.
Lykke til på eksamen, Hilde. Krysser fingrer og tær og armer og ben:O)
Masse klemmer fra Elin:O)

Koselig koselig sa...

Kjempefine nattbord, klassiske :) me likey!!! god lørdagskveld!

moderncountry sa...

Kjempeflotte nattbord!! Du vil ikke tro det men jeg driver også og maler nattbord, hvite! Hehe..så jeg har skrudd de i fra hverandre og så mange deler det ble! De var enda mørkere enn dine og har nå til sammen hatt 3 lag. De siste skal jeg male etterpå, da vet jeg iallefall at der riktig så hvite :) Det blir spennendes og se dine og vennen! Ha en fortsatt fin og solrik dag, klem ;)

Tussilago sa...

Lykke til med eksamen i morra;)
Du skal se det går kjempeflott;))

Koselig koselig sa...

kjempefine nattbord!!! Skal du male de hvite?

Humlen er Norges minste pelsdyr *ler*