onsdag, juni 13, 2007

Gratulera som ferdig utdanna illustratør gudlabadne mitt *stolt mamma*
Er det nokon som treng ein knallflinke illustratør så er det berre å ta kontakt med henne:o)


I går morgon sto eg opp kl 04.20 TIPÅHALVFEM for å kjøre bort til Notodden for siste dag på skulen, få karakter i kunst og handverk, rydde vekk eksamens utstillinga og seie hadet og god sommar til alle saman, + å vaske ut hybelen. Når alt dette var gjort var klokka blitt rundt 17 og eg kunne vende nasen heim igjen. Eg likar veldig godt å kjøre bil, men i går vart eg litt lei, det verka i rumpa, knea og ryggen på slutten.

Kjøreturen var faktisk ganske spennande eit stykke av vegen fordi det er vegarbeid i to tunnelar, Røldal og Haukeli, og det er omkjøring. Omkjøringa i Røldal var skikkeleg flott der ein kjørte over fjellet i staden for gjennom som ein gjer til vanleg....Eg følte meg hensatt tilbake i tid der eg snegla meg fram på den smale vegen med stabbesteinar til føringskant, stupbratt og svingete. Det er utruleg mykje flott natur me går glipp av når me susar gjennom tunnelane.
Vel heime igjen var det berre til å krype til køys med Rasmus pusen for kjære er i Oslo og kjem heim i morgon kveld. Rasmus har det svært travelt om nettene, då er det ut og inn fleire gonger om natta. Me har sett opp vinduet slik at han kan hoppe inn og ut som han vil, uten å vekke oss. Eller han vekker oss når han kjem inn for då er det kos og atter kos før han legg seg til å sove ein eller annan plass, i klesskapet, attmed meg, oppå beina mine, bak ryggen på Bent, oppi garnkorga mi, eller ein annan plass i huset. Han er ganske koseleg og rar den godeste Rasmus pusen.

Eg kjøpte meg ei potterose med oransje roser i dag. Det er ein flott farge synest eg. Eg måtte rydde litt i kveld, det har blitt lite husarbeid dei siste dagane, med varmt flott ver og eksamen så har det liksom ikkje vore det heilt store. Tida framover til neste helg går stort sett med til siste innspurt til bryllupet. Nå går det fort, og det er litt igjen, men det går nok. Det viktigaste er i boks, men eg har pynting av bordet igjen. Eg klarer ikkje å bestemme meg heilt kva eg skal pynte med av blomar o.l. Eg tar gjerne imot tips:o)
Nam, nam, eg har spist jordbær med vaniljesaus i dag. Det er sommar det:o)
I kveld var eg med Marie og resten av klassen og foreldre på sommaravslutning med grilling og bading på badeplassen her i bygda. Det har blitt betrakteleg kaldare siden me var det på mandag og bada. Eg sat helst å hutra og fraus i nordavinden. Ungdommane bada og koste seg, litt sur vind stoppar ikkje dei. I morgon skal det vere nattope i Haugesund så då lurer eg på å ta meg ein tur dit om kvelden. Det pleier å vere veldig koseleg, og mange gode tilbod.

12 kommentarer:

elin1976 sa...

Hei vennen.
Godt å være heime? Tenk neste helg sp blie du "fru" Er det lite kult eller? ha ha.
Var nettopp i et bryllup der de hadde pyntet med hønsenetting og orkideer. De hadde klippet opp hønsenetting i ca 20 cm brede og bordet lengde. Inni dette hadde de stukket frønt, orkideer
( rosa/ lilla )
( de som ser vokset ut), brudeslør og pærler. kan tor det var lekkert. Det som var så bra, var at man kunne se personene som satt på andre siden av bordet. Av å til er oppsatsene så høye at man må lene seg til siden fpr å snakke med den på andre siden.
Håper du legger inn bilder slik vi får se hvordan du er med kjolen på.
Ha en fin dag, Hilde. Masse klemmer fra Elin:O)

moderncountry sa...

Gratulerer så mye med lillejenta di, klart du er stolt!
Nydelige bilder til glede :)
Nyt sommertiden!

åsemor sa...

Gratulerer med vell overstått eksamen til bådr mor og datter!!!!!
Her i huset går det i muntlige eksamener for tia, to jenter med masse nerver, men en vokser jo på det.
Bordpyntinga finner dere ut av kan jeg tenke meg, dere virker veldig kreative(både mor og datter). Lykke til !

JULIE K sa...

Så mange koselige bilder det var her da. Gratulerer med jenta som er blitt illustratør, høres jo veldig spennende ut det. Er du ferdig på skolen for i år da? Må jo være kjempegodt med ferie nå. Klem fra meg : )

Koselig koselig sa...

Gratulerer med overstått eksamen og illustratør-guddatter :) veldig moro!

Så fine bilder du har tatt langs veien, elsker sånne snirkleveier jeg også. Er ingen tunnelfan (hehe jeg bor i Vestfold) men ser nødvendigheten i dette krokete landet vårt.
Ha en fin dag og god helg også! :)

Sol sa...

Heia. Gratulerer så masse med datteren som er ferdig utdannet.Håper hun får en god jobb!!! Tusen takk for koselige kommentarer i bloggen min. Du spør om jeg har gått på forming på HiT, det har jeg ikke,men jeg er faktisk fra byen ;-} Kanskje vi har møtt hverandre ;-}
Ha en flotters dag.

Reidun May sa...

Flotte bilder, kjenner følelsen av å kjøre over fjelloverganger. Det er fint. Tusen takk for gratulasjon på bloggen min, det var koselig! :) Er vel ingen som kommer med hus, bil og villa ved sjøen, men blir nok fornøyd likevel;)

Malinken sa...

Gratulerer med eksamen både for mor og datter! :-)
Det blir vel en hektisk uke fram mot bryllupet, så jeg ønsker deg all mulig lykke til med forberedelsene!

moderncountry sa...

Ha en fin Søndag du og Hilde :) Klem fra Aina

Ellie sa...

Wow, det må jeg si var litt av en dag! Skjønner at du ble sliten av det. Men jeg regner med at du puster letta ut nå. Følelsen når den siste eksamen er unnagjort er ubeskrivelig god!

Flower Power sa...

Hei Hilde.
Hyggelig at du fant veien til siden min, og det er såklart bare koselig om du vil linke til meg. Fin side du har også. Må si at jordbærene på bildet fristet veldig...Jeg linker deg også om det er greit. Kommer innom deg igjen...

Mor Grethe sa...

Tvi tvi med bryllups-forberedelsene. Gleder meg stort til vi får se bilde.... Ja for vi får vel det? *smil*