torsdag, juni 21, 2007

Generalprøve...

I ettermiddag har me hatt generalprøve i kyrkja. Det gjekk fint, og eg vart ganske svett og rørt samtidig.... Kossen skal det gå på lørdag, mon tru?
Det er sønnen min som skal gå meg opp kyrkjegolvet siden pappa min ikkje lever lenger.
Det var ein veldig koseleg prest me skal ha, han som høyrer til her har ferie, så me fekk ein fra ei anna bygd. Han forklarte og me gjekk gjennom heile ritualet, så eigentleg så er me gifte nå, me sa ja på to plassar begge to, hehe.
Begge jentene mine skal lese kvar sitt bibelstykke, og forlovaren min skal lese fra "Profeten" av Kahlil Gibran. Ein venn av oss skal spele "You raise me up" på piano, og ungdomskorpset skal spele "Tir`na Noir" av Vamp. Bruremarsjen inn er Mendelssohn "Fra en midtsommernattsdrøm" og ut er det R. Nordraak "Purpose". Eg håpar og trur at dette skal skape ei fin ramme rundt vielsen.

Bildet over er av litt av pynten som skal brukast til å pynte bordet med. Bent skal hente 100 kvite og lime farga roser i morgon, som skal brukast som pynt. Det kan bli bra:o)

I kveld har me rydda og vaska, og eg har baka to kakebotnar som eg skal pynte på fredag. Me får besøk av eit vennepar fra Irland som kjem i morgon, og skal vere hos oss til neste torsdag.
Mine tre barn med to kjærestar skal også ligge her i helga, så det vert fullt hus og stormende jubel.

Noko liknande som dette skal eg ha bordpynten, men med kvite roser. Me har større skåler også som det kan ligge 3 roser i+ grønt.
Eg gler meg til å pynte lokalet og bordet, og håpar at det vert fint:o)

Tusen takk for alle koselege helsingar, og lykkeønskingar om fint ver til dagen vår;o)
Det set me stor pris på.

7 kommentarer:

Flower Power sa...

Så flott bordpynten ser ut! Dette blir nok et superfint bord..:):)Det kiler vel litt i magen nå som den store dagen nermer seg..? Fortsatt lykke til...

åsemor sa...

Åhhhhhh. så fint alt blir. heldige er vi som får "være" med på en måte.Lykke til, gleder meg til fortsettelsen :)

9na sa...

Såå fint det ser ut! Nå tenker hele Zyberdameflokken på deg hver dag, mens dagen nærmer seg...

RedRobin sa...

Hei! Må bare innom og sende deg masse, masse varme lykkeønskninger! Krysser fingrene for at det blir nydelig vær og at dere får en minneverdig og flott dag! Lykke til!! :o)

Mor Grethe sa...

Det virker jo som du har alt under kontroll. Det blir nok et fint bord. Håper du tar mange bilder så vi får se. Du vet... jeg liker massse bilder, koser meg med det. Tvi tvi, regner med det blir stille på bloggen noen dager:o)

HildeS. sa...

Tusen takk alle saman:o)

Sol sa...

Det kommer til å bli nydelig....kan se det for meg. Ønsker deg så masse,masse lykke til!
Klemmer.