tirsdag, mai 15, 2007

Den som sover syndar ikkje

Så seiast det, og det stemmer ivertfall for Rasmus pusen. I går hadde eg og Rasmus ein "gidder ikkje gjere noko" dag. Som de ser av bilde låg Rasmus stort sett og sov i heile går. Soveposen til Marie hadde av ein eller uforståeleg grunn havna på stovegolvet, og den la Rasmus sin elsk på. Eg og Rasmus hadde oss ein liten matmor til pus prat på soveposen, og me var skjønt einige om at me hadde det fantastisk godt begge to. Rasmus var så einig at eg måtte få ein skikkelege snute kos i heile ansiktet. Han storkosar seg når eg er heime om dagane, luringen:)

Dette er då andre "barnet" vårt, Olga Merethe. Ho er eit snart 2 år gamalt marsvin som lever eit stille og roleg liv i buret sitt, der ho er oppteken av å få i seg mest mogeleg mat.

I dag har eg vore i by`n, og inne på Obs var det orkidear til 70 kr, så på ein eller annan måte vart to stykker med meg heim,hehe. Eg er glad i orkidear, dei er taksame planter å ha med å gjere, og det treng eg:)Eg har planta litt sommarblomar ute ved inngongsdøra. Desse på bilde under hadde eg eigentleg tenkt å ha på terrassen, men så kjøpte eg ei ny krukke i dag, og då vart den ståande på trappa.

Bildet under er ved siden av døra. Eg liker så godt den kalde rosa fargen på desse pelargoniumane. Den har fått selskap av ein eføy.


Elles så går det fint med foten min. Han er berre litt øm rundt ankelen, og litt "lealaus",men det er ikkje vondt når eg går, eller bøyer på han. Så nå har eg fått streng beskjed av Ingrid, ho som skal vere forlovaren min, at nå er eg forsiktig dei vekene som er igjen. Hmmm, me får nå sjå først om eg kjem meg velberga gjennom utdrikkingslaget ho skal arrangere for meg på laurdag....
7 kommentarer:

RedRobin sa...

Så søte blomster og dyr. :o)
Jeg har ambisjoner om å få plantet litt utendørs i dag jeg, bedre sent enn aldri eller hva? Hihi.

Ønsker deg en trivelig 17. mai!

Mor Grethe sa...

Deilige med late dager. Fine blomster.. den nye potta var også fin der den stod. Utdrikningslag... det kan være skummelt;o) Vi får vel referat?

moderncountry sa...

Oja, jeg lurte litt på det der med den foten. Godt det går litt bedre da, og håper du får noe ut av dagen i morra, hvis du feirer den da..Fine blomster du har kjøpt deg, herlig. Og så nydelige dyr!
Ha en fin 17.Mai Hilde!!

Sol sa...

Hei hei.Tusen takk for koselig hilsen i bloggen min....Det setter jeg veldig stor pris på.
Ønsker deg en fin 17. mai.
Koselig katt også ;-}

Petunia sa...

Innom for å ønske deg en fin 17. mai med fint vær og masse is!

åsemor sa...

Var virkelig bra det går bra med foten din. Ei "låghalt" brur er ikke like elegant som ei som kommer skridende:)Regner med at forloveren din ordner med rullestol til utdrikningslaget:)

Trines Hus og Hage sa...

Hyggelig at du ville linke meg til bloggen din, Hilde. Kjempesøte dyr du har! Er selv veldig glad i dyr, men vi har ingen nå. Herlige blomsterbilder!