onsdag, april 18, 2007

Vårtegn

Hestehov er ein fin vårblom der han står å lyser så optimistisk iblant det grå.


Fine knoppar og nye blad på eit eller anna tre eg traff på min veg til hybelen i dag.


Eit par sokkar til er ferdige. Eg har strikka nokre par med barnesokkar, det kan jo komme barnebarn ein gong..
Læraren min meinte det måtte vere ein menneskerett å få lære seg å strikke sokkar, og eg er einig med henne,hehe. Sokkar er kjekt å strikke. Så nå veit vel heile slekta kva dei får til jul i år..tjihi.


Tenkte eg skulle vise eit bilde av pulten min på hybelen. Her må det visst ryddast...Det har ein tendens til å hope seg opp på ein plass, og det er her. Så her ligg det strikketøy, broderi, penal, ukeblader underst og bøker oppå, ei innpakka konfekteske, ein rapport, diverse pennar, 2 sakser, cd`ar og ikkje forgløyme tab xtra flaska mi......og sikkert masse heilt underst som eg ikkje ser.
I ettermiddag har eg gått tur rundt vatnet, som eg faktisk har gjort kvar dag denne veka. Eg har bestemt meg for å vere flinkare til å gå tur, så nå er eg i gang. Turen tar ca 45 min, og det er akkurat passe:)
I morgon skal eg heim til min kjære. Eg tar halv 4 bussen og då er eg heime i halv ti tida. Gler meg.9 kommentarer:

Pulsatilla sa...

Hehe, synes du den pulten var rotete? Da skulle di se skrivebordet mitt. men dt våger jeg ikke legge ut bilde av... Så mye fint du har vist i bloggen i det siste, lenge siden jeg var innom. Flink til å brodere synes jeg også du var - vet du at jeg har faktisk brodert to hele øst-telemark-bunader. Men fikk litt håndarbeidssperre etterpå...

elin1976 sa...

Du er mer enn god. Tenk 6 timer på bussen for å komme hjem. Jeg hadde blitt helt satt ut. Men det er nå for en periode. Flotte sokker og flotte bilder. Ha en fin dag og helg hjemme. Klemmer fra Elin:O)

Koselig koselig sa...

Det var jo ryddig og fint hos deg da :) Jeg har også hatt rydde-ånden over meg i dag! Herlig! Har flydd rundt her, men jeg har for mye dill dall. Snart får jeg ta fram den harde hånda og hive litt tror jeg!

Ha en fin kveld!

9na sa...

Jeg synes pulten din ser ut som om du koser deg der jeg...

moderncountry sa...

Å så herlige vårbilder! Ser du nyter den du og :) Å så er du kjempeflink til å brodere! Gid, jeg var like flink, eller hadde like flink tålmodighet heter det vel, hehe..Aina :)

Mor Grethe sa...

Så flink du er til å gå tur, det burde jeg også ha gjort...men men. Egentlig har jeg både tid og anledning, men du vet... den dørstokkmila, den er lang hos meg. Ha en fin helg hjemme. PS: jeg kan alt om oppsamling av rot. Kjøkkenbenken. Nå bestemte jeg meg....den skal ryddes i morgen...basta!

JULIE K sa...

Så godt for deg å dra hjem igjen idag da. Så koselig at du likte dyrevennen bloggen. Kjempefint du vil linke. Legger inn bloggen din der nå jeg : )

Hemma på landet sa...

Puss och Tack, vad söt du är./ Stina

RedRobin sa...

Synes det ser veldig koselig ut hos deg jeg. Hybeltilværelsen kan jo ha sine fordeler også - som for eksempel at man får ha rotet sitt i fred. Hihi!

Supersøte sokker du har strikket, og jeg må le av kommentaren om mulige fremtidige barnebarn da... Det er som å høre min mor!! *fnis*

Ha en fin fredag og en deilig helg! Og takk for besøk og hyggelig kommentar, jeg setter stor pris på det ja. *rødme, rødme*